Home » Aanbod » Skin » Merken » Youth Lab

Youth Lab


Youth Lab is een budgetvriendelijk merk voor jongeren tot 25 jaar die graag de eerste stappen willen zetten richting een goede huidverzorging.

YOUTH LAB. is een Grieks merk van geavanceerde huidverzorgingsproducten met als doel het metabolisme van de huid te verbeteren voor een gezondere, jeugdige uitstraling. Elk product richt zich op een andere stofwisselingsfunctie en bevat actieve huideigen ingrediënten, speciaal ontworpen om de huid in balans te brengen en aan te spreken op zijn eigen herstel- en regeneratiefunctie.

Alle producten van dit merk zijn dermatologisch getest en geformuleerd zonder parabenen, chemische detergenten en zijn dierproefvrij.

Als Skin Coach begeleid en adviseer ik je graag zodat je weet hoe jouw huid er op zijn best kan uit zien. Om dit te kunnen doen, starten we met een GRATIS huidanalyse met het EF SKIN VISION toestel. Zo ontdek je de ware identiteit van je huid en op basis daarvan kan ik jou de juiste producten adviseren voor thuisgebruik. Indien nodig kan ik je ook adviseren over verzorgingen in het salon.

Acnébehandeling Oudenaarde
Youth Lab Oudenaarde
Youth Lab Oudenaarde