top of page
wimperlifting

Betoverende Wimperlifting: Jouw Sleutel tot Blikvangende Ogen!

wimperlift.jpg

Ontdek de Magie van Wimperlifting en Transformeer Jouw Oogopslag Vandaag Nog!

Voordelen

Boek nu en krijg prachtige, langdurige gekrulde wimpers!

Wat is Wimperlifting?

Wimperlifting is een cosmetische behandeling die is ontworpen om de natuurlijke wimpers te krullen en liften, waardoor ze een meer open en verleidelijke uitstraling krijgen. Deze procedure maakt gebruik van een speciale chemische oplossing die de wimpers vormt en omhoog duwt, waardoor een natuurlijke krul ontstaat die wekenlang aanhoudt.

De populariteit van wimperlifting kan worden toegeschreven aan verschillende factoren:

Natuurlijk Ogende Resultaten

Wimperlifting levert resultaten op die er natuurlijk uitzien. In tegenstelling tot kunstmatige wimperextensies behoudt wimperlifting de eigen wimpers en creëert het een subtiele, maar merkbare verbetering.

Lange Houdtijd

De resultaten van wimperlifting kunnen wekenlang aanhouden, waardoor klanten een langdurig effect ervaren zonder dagelijkse inspanningen.

Geen Behoefte aan Mascara

Na wimperlifting hebben veel mensen geen behoefte meer aan dagelijkse mascara, wat zorgt voor een moeiteloze en tijdbesparende schoonheidsroutine.

Snelle en Pijnloze Behandeling

De behandeling duurt over het algemeen niet lang en is vrijwel pijnloos, waardoor het aantrekkelijk is voor mensen met een drukke levensstijl.

Veilige Techniek

Wimperlifting wordt uitgevoerd met goedgekeurde en veilige chemische formuleringen, en in handen van ervaren professionals is het een relatief veilige procedure.

Toegenomen Bewustzijn van Uiterlijke Verzorging

Met de groeiende nadruk op zelfverzorging en uiterlijke verzorging zijn mensen op zoek naar niet-ingrijpende procedures die hen kunnen helpen er fris en jeugdig uit te zien.

Hoe we werken in 9 simpele stappen!

01. Voorbereiding van de Klant

De klant wordt gevraagd om eventuele oogmake-up te verwijderen en te zorgen voor schone, droge wimpers.

02. Voorbereiden van de Ogen

De onderste wimpers worden vaak afgedekt met een speciale tape of gel-pads om te voorkomen dat ze vastplakken tijdens de behandeling.

03. Plaatsen van de Siliconen Pads

De geselecteerde siliconen pads worden op het bovenste ooglid bevestigd, dichtbij de wimperlijn. De wimpers worden op de pads geplaatst en gescheiden met een speciaal klevend middel.

04. Toepassen van de Wimperlifting Oplossing

Een zachte chemische oplossing, meestal bestaande uit perm- en fixeermiddelen, wordt voorzichtig op elke wimper aangebracht. Deze oplossing helpt de wimpers te krullen en hun vorm te behouden.

05. Toepassen van de Fixeeroplossing

Na het inwerken wordt een fixeeroplossing aangebracht om de wimpers in hun nieuwe gekrulde vorm te fixeren. Deze stap zorgt voor duurzame resultaten.

06. Toepassen van de Kleur

Als de klant ervoor kiest, kan op dit punt een kleuroplossing worden toegepast om de wimpers te kleuren. Dit voegt een extra dimensie toe door de wimpers een donkerdere tint te geven, waardoor ze nog meer opvallen.

07. Reinigen en Verwijderen van de Pads

Eventuele resterende oplossingen worden voorzichtig gereinigd, en de siliconen pads worden verwijderd. De klant kan zijn/haar ogen spoelen om eventuele resten weg te spoelen.

08. Voeden en Conditioneren

Een conditionerende oplossing kan worden toegepast om de wimpers te voeden en hun gezondheid te behouden.

09. Bewonder het Resultaat

De klant kan onmiddellijk genieten van het zichtbare resultaat: prachtig gekrulde, gelift en indien gewenst gekleurde wimpers die wekenlang aanhouden.

"Mijn ervaring met wimperlifting bij A.V. Beauty & Brow Bar was geweldig! Aaricia heeft magie verricht met mijn wimpers. Ze begreep precies welke krul bij mijn ogen paste en de hele procedure was ontspannend. Het resultaat was verbluffend - mijn wimpers zien er natuurlijk gekruld en voller uit. A.V. Beauty & Brow Bar is absoluut mijn go-to plek voor wimperbehandelingen!"
wimperlift.jpg

LUXE WIMPERLIFTING

€65 - 60min

De wimpers worden gelift en er wordt een mooie krul in gezet en ze worden ook gekleurd. Daarna worden de wimpers nog extra gevoed met een luxe, verzorgend vitamine serum. Deze extra behandeling repareert de haartjes met hoogwaardige ingrediënten zoals, zijde, keratine, hyaluronzuur, vitamines en natuurlijke oliën.

wimperlift.jpg

VIP BROW & LASH TREATMENT

€110/€135 - 90 min.

Voel je als een echte VIP en kies voor combinatieverzorging.

 

Keuze uit:

Henna Brows + Wimperlifting (€110)

OF

Brow Lift + Wimperlifting (€135)

 

De VIP behandeling wordt uitgevoerd met enkele extra's:

- Oogcontourmasker voor een frisse blik

- Verzorgend Groen Kleimasker op en rond de wenkbrauwen

- Afsluitend met een Repair Cream Mask met Goud voor wimpers en wenkbrauwen

- Een geschenkje

Bij zowel Brow Lift als Wimperlifting is kleuren optioneel. Dit wordt besproken tijdens de afspraak

Deze behandeling vind je in de online agenda terug in de categorie 'combo deluxe'.

PROMOTIE

Kom met 2 voor een wimperlift en betaal slechts 115 euro ipv 130 euro!

Ontwerp zonder titel (4).png
Ontdek de Magie van Wimperlifting bij A.V. Beauty & Brow Bar!

Bij A.V. Beauty & Brow Bar omarmen we de kunst van wimperlifting als een manier om jouw natuurlijke schoonheid te versterken. Laat onze ervaren stylisten, Aaricia en Amber, je meenemen op een reis naar betoverende ogen en een moeiteloos glamoureuze uitstraling.

Waarom kiezen voor Wimperlifting bij A.V. Beauty & Brow Bar?

Deskundige Stylisten: Aaricia en Amber brengen hun vakmanschap en passie voor wimperverzorging naar elke sessie. Ze luisteren naar jouw wensen en adviseren op maat gemaakte oplossingen die jouw unieke schoonheid benadrukken.

⏱️ Tijdloze Resultaten: Geniet wekenlang van prachtig gekrulde wimpers zonder gedoe. Zeg vaarwel tegen de dagelijkse mascara-routine en verwelkom een blijvende, natuurlijke uitstraling.

🛋️ Comfortabele Luxe: Ontspan in onze stijlvolle salon, waar comfort en luxe samenkomen. Bij A.V. Beauty & Brow Bar is jouw comfort onze prioriteit.

Klaar voor Betoverende Wimpers?

Druk op de "Boek Nu" knop en stap binnen in een wereld van schoonheid en zelfvertrouwen. Aaricia en Amber wachten om jouw wimperverhaal te schrijven. Maak vandaag nog een afspraak en ontdek de magie van wimperlifting bij A.V. Beauty & Brow Bar!

bottom of page