top of page

Werkwijze

Het is normaal om op voorhand vragen te hebben over hoe je kan geholpen worden bij het aanpakken van je huid(probleem). Om een idee te krijgen, heb ik alvast een overzicht van mijn werkwijze opgesteld.

CPB 20204316.jpg

We adviseren om te starten met 1 behandeling bioslimming. Deze behandeling is de ideale start om op verder te bouwen omdat we meteen het volledige lichaam aanpakken. Vaak hebben we 'maar' 1 probleemzone, maar toch moet het volledige lichaam in synergie met elkaar zijn om die enkele zone aan te kunnen pakken. Tijdens de inwerktijd van de pakking kijken we welk plan van aanpak het best bij je past voor nog betere resultaten.

2

In elk geval is een kuur aangeraden. De meesten zullen starten met een kuur van 6 bioslimming behandelingen. Nadien werken we met onze Endo Body Shaper verder op de probleemzones. Soms is een bioslimming kuur niet nodig en kunnen we meteen starten met een kuur Endo Body Shaper.

3

Om het resultaat van je kuur te behouden wordt er aangeraden om zeker 1x per maand langs te komen voor een onderhoudsbehandeling met de Endo Body Shaper. 

bottom of page