top of page

Werkwijze

Het is normaal om op voorhand vragen te hebben over hoe je kan geholpen worden bij het aanpakken van je huid(probleem). Om een idee te krijgen, heb ik alvast een overzicht van mijn werkwijze opgesteld.

CPB 20204316.jpg

Droom je van een mooi silhouet? Van een strakke, stevige huid, zonder cellulite of hardnekkige vetrolletjes? Vertel aan je Care Skin Coach waar je mee worstelt of welke zones je graag anders zou zien. Je Care Skin Coach stelt na een (Body)huidanalyse voor jou een persoonlijk plan van aanpak op, met doeltreffende behandelingen in het salon en een haalbare beautyroutine voor thuis.

2

Samen met je Care Skin Coach je skingoals bepaald? Dan kan je starten met een Body Care Kuur. Gecombineerd met de verzorgingsproducten voor thuis krijg je met de behandelingen in je Care Beauty Center een figuurcorrigerende oplossing voor elk probleem. Je kan kiezen tussen een Advanced kuur en een High Tech kuur. 

3

Om het resultaat van je kuur te behouden wordt er aangeraden om zeker 1x per maand langs te komen voor een onderhoudsbehandeling. 

bottom of page