Werkwijze

Het is normaal om op voorhand vragen te hebben over hoe je kan geholpen worden bij het aanpakken van je huid(probleem). Om een idee te krijgen, heb ik alvast een overzicht van mijn werkwijze opgesteld.

Intake huidanalyse oudenaarde avbeauty Aaricia

Een goede aanpak start met weten wat je huid écht nodig heeft. Daarom is het belangrijk dat we eerst een huidanalyse doen en creëren we jouw SKIN ID. Zo weten we meteen wat de conditie van jouw huid is, hoe je deze op dit moment verzorgt en wat je er voor over hebt om deze te verbeteren. Op dat moment maken we samen een plan van aanpak op en bespreken we welke producten je ook thuis moet gaan gebruiken om dit resultaat te versterken/onderhouden.

2

Om het snelst en het best resultaten te behalen dien je eerst (minstens) één kuurbehandeling te ondergaan. Meestal starten we met een kuur carboxy therapie, bestaande uit 4 behandelingen met een tussenpoos van 7 tot 14 dagen. Nadien starten we eventueel een 2e kuurbehandeling op afhankelijk van de noden van jouw huid. Dit kan een microneedling, chemische peel of kruidenpeel kuur zijn. Een 2e kuur opstarten is niet voor iedereen nodig.

3

Om het resultaat na een kuurbehandeling vast te houden kom je best elke 4 tot 8 weken langs voor een onderhoudsbehandeling. Welke dit precies is wordt in samenspraak vastgelegd met de Skin Coach. Vaak is dit één van de verzorgingen van Care Personal Beauty

4

Het is heel leuk om na een 6 tal maanden een nieuwe huidanalyse uit te voeren om zo de verbeterde parameters van de huid vast te leggen. Zo kunnen we ook de vinger aan de pols houden over welke behandelingen en producten nu het meest geschikt zijn voor jouw huid nu je een 'nieuwe' huid hebt en dit graag zo wil houden!