top of page

WERKWIJZE

Het is normaal om op voorhand vragen te hebben over hoe je kan geholpen worden bij het aanpakken van je huid(probleem). Om een idee te krijgen, heb ik alvast een overzicht van mijn werkwijze opgesteld.

Intake huidanalyse oudenaarde avbeauty Aaricia

Een goede aanpak start met weten wat je huid écht nodig heeft. Daarom is het belangrijk dat we eerst een huidanalyse doen en creëren we jouw SKIN ID. Zo weten we meteen wat de conditie van jouw huid is, hoe je deze op dit moment verzorgt en wat je er voor over hebt om deze te verbeteren. Op dat moment maken we samen een plan van aanpak op en bespreken we welke producten je ook thuis moet gaan gebruiken om dit resultaat te versterken/onderhouden.

2

Vaak wordt er voorgesteld om te starten met een kuur of een specifiek huidverbeterend traject. Dit hangt volledig af van de conditie van de huid en de opgemaakte doelstellingen.

3

Om het resultaat na een kuurbehandeling vast te houden kom je best elke 4 tot 8 weken langs voor een onderhoudsbehandeling. Welke dit precies is wordt in samenspraak vastgelegd met de Skin Coach. Vaak is dit één van de verzorgingen van Care Personal Beauty

4

Het is heel leuk om na een 6 tal maanden een nieuwe huidanalyse uit te voeren om zo de verbeterde parameters van de huid vast te leggen. Zo kunnen we ook de vinger aan de pols houden over welke behandelingen en producten nu het meest geschikt zijn voor jouw huid nu je een 'nieuwe' huid hebt en dit graag zo wil houden!

bottom of page