• Beste klanten, Ik leg het masker even af. Maar zodra het weer kan, zal ik er voor jullie zijn! Houd het gezond!
  • Omwille van de COVID19 maatregelen is het salon gesloten tot en met 22 januari. (onder voorbehoud)
  • Promo: Krijg een GRATIS limited edition Cosmetic Bag bij je Marc Inbane bestelling!
Home » Webshop » Wenkbrauwen

Wenkbrauwen


Geef je gezicht meet uitstraling door expressieve wenkbrauwen, want een blik zegt vaak meer dan duizend woorden! PUPA heeft voor de wenkbrauwen een groot aanbod aan producten die de wenkbrauwen vormen, meer volume geven en voor een onvergetelijke blik zorgen! Ontdek nu de PUPA wenkbrauwmake-up.

Tijdens je bezoek aan de brow bar geef ik je graag meer advies over hoe je ze kunt gebruiken.

Eyebrow kit

€ 26,00

Eyebrow kit

€ 26,00

Deze kit bestaat uit:

De PUPA Eyebrow Fixing Gel: het ideale product voor mooie en perfecte wenkbrauwen de hele dag door. De textuur is licht en zorgt ervoor dat de wenkbrauwen niet plakkerig zijn.

PUPA True Eyebrow Pencil: een potlood met borsteltje voor de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden natuurlijk opgevuld en krijgen een egale kleur. Verder is de wenkbrauwenpotlood watervast en blijft lang zitten. Het resultaat is een prachtige dipete en intensiteit van de ogen. Verkrijgbaar in natuurlijke, stijlvolle kleuren.

True Eyebrow Pencil

€ 17,60

True Eyebrow Pencil

€ 17,60

PUPA True Eyebrow Pencil is een potlood met borsteltje voor de wenkbrauwen. De wenkbrauwen worden natuurlijk opgevuld en krijgen een egale kleur. Verder is de wenkbrauwenpotlood watervast en blijft lang zitten. Het resultaat is een prachtige dipete en intensiteit van de ogen. Verkrijgbaar in natuurlijke, stijlvolle kleuren.

High Definition Eyebrow Pencil

€ 17,60

High Definition Eyebrow Pencil

€ 17,60

PUPA High Definition Eyebrow Pencil is een wenkbrauwborstel en draaistift in één. Het handige borsteltje maakt het eenvoudig om de juiste vorm van de wenkbrauw aan te brengen en zorgt de gehele dag voor perfecte wenkbrauwen

Eyebrow Intense Powder

€ 15,85

Eyebrow Intense Powder

€ 15,85

PUPA Eyebrow Intense Powder is een intens gepigmenteerde wenkbrauwpoeder die ee wenkbrauwen de gehele dag voller en perfect geshaped uit laat zien. Gemakkelijk aan te brengen en te blenden dankzij de geweldige applicator. 

Eyebrow Plumping Gel

€ 14,10

Eyebrow Plumping Gel

€ 14,10

PUPA Eyebrow Plumping Gel is een verdikkende en fixerende wenkbrauwengel. Het kleurt de wenbrauwen, vult deze op en geeft een natuurlijke plumping effect. De wenbrauwen zien voller uit en hebben een egaal kleur. Verkrijbaar in verschillende kleurvarianten.

Sale!

Eyebrow Definition Cream Waterproof

€ 18,75 € 11,25
Sale!

Eyebrow Definition Cream Waterproof

€ 18,75 € 11,25

Eyebrow Definition Cream zorgt voor mooi gedefinieerde wenkbrauwen. De wenkbrauwlijn kan eenvoudig getekend worden met de meeste precisie.

• Zachte, crèmige textuur
• Ultra gepigmenteerd
• Lang houdbaar

GEBRUIK
Neem een ​​kleine hoeveelheid product met de schuine borstel en verwijder overtollige crème alvorens het aan te brengen. Gebruik het schuine uiteinde van de borstel om de vorm van de wenkbrauwen te definiëren in de haarrichting. Gebruik daarna de zijkant van de applicator om de wenkbrauwen op te vullen en de illusie van volle wenkbrauwen te creëren.

Eyebrow Design Set

€ 20,45

Eyebrow Design Set

€ 20,45

De PUPA Eyebrow Design Set bevat alle essentiële hulpmiddelen voor het verzorgen van je wenkbrauwen. De set bestaat uit een gepigmenteerde fixatiewax en poeder, dubbele applicator met schuine penseel + borsteltje en een professioneel pincet. Beschikbaar in verschillende kleursamenstellingen.

Duo Highlighter Matt&Shine

€ 16,40

Duo Highlighter Matt&Shine

€ 16,40

PUPA Duo Highlighter Matt & Shine is dé set voor mooie en stralende wenkbrauwen! Creëer perfecte wenkbrauwen met deze highlighter en geniet van een langdurig effect.

Brow Brush

€ 4,95

Brow Brush

€ 4,95

De brush is ideaal voor het uitlijnen en vullen van je wenkbrauwen. Door de handige spoolie blend je gemakkelijk het product in de wenkbrauw. 

De brush neemt de gewenste hoeveelheid product op en brengt makkelijk aan. 

 

Is er een product die niet op voorraad is, maar je wenst graag op de hoogte gebracht te worden wanneer deze terug op stock is?

Vul gerust onderstaand formulier in. Je ontvangt een e-mail wanneer het product terug beschikbaar is