Omwille van lockdown 3.0 is het salon gesloten tot en met 25 april. Het is momenteel niet mogelijk om een nieuwe afspraak in te plannen.

Home » Webshop » Sunday Brush SPF 50

Sunday Brush SPF 50

Dé nieuwe manier van zonbescherming. Zonnepoeder van Sunday Brush biedt op een innovatieve manier bescherming tegen UV stralen met SPF 50.


Bestel Sunday Brush voor zondag 18 april en maak kans op een Marc Inbane Tanning Spray (50ml) en een Vamp! All in One Mascara t.w.v. €45! 

Sunday Brush is een effectief mineraal poeder wat bescherming biedt tegen de alledaagse schadelijke UVA en UVB stralen. Het product breng je aan op een zeer simpele manier met een zachte zelfdoserende brush. De natuurlijke mineralen van Sunday Brush trekken niet in de huid en is daarmee geschikt voor elk huidtype, ook voor de gevoelige huid en werkt direct na het opbrengen. Het product bevat natuurlijke mineralen zonder chemische toevoegingen en is daarmee uniek in de wereld.

Sunday Brush is verkrijgbaar in drie natuurlijke huidtinten, Tan, Medium en Fair.

Om te ontdekken welke tint het beste bij jouw huid past hebben wij onderstaand overzicht gemaakt. Zo kun je gemakkelijk zien, welke Sunday Brush huidtint het beste bij jou past en een keuze maken.

Fair

 

Fair is de kleur die de meeste mensen met een hele lichte witte huid kiezen, soms met sproeten.

Deze huid verbrandt altijd en wordt niet bruin. Vaak hebben deze mensen rood of lichtblond of rood haar en lichte ogen.

Fair geeft een mooie lichte tint die een mooie matte egaliserende werking heeft op de lichte, witte huid.

Medium

 

Medium is de kleur die de meeste mensen met een lichte huid met een gele ondertoon kiezen.

Deze huid verbrandt snel maar wordt wel (licht) bruin. Vaak hebben deze mensen (donker) blond haar en grijze, groene of blauwe ogen.

Medium is de meest gekozen kleur in België en Nederland.

Tan

 

Tan is de kleur die de meeste mensen kiezen met een rode ondertoon.

Deze huid verbrandt minder snel en wordt gemakkelijk bruin. Vaak hebben deze mensen donkerblond of bruin haar en vrij donkere ogen.

Tan geeft net een tintje aan je huid, ook als je huid wat gebruind is van de zon.

Is jouw kleur uitverkocht en wil je 1e in de rij zijn wanneer hij terug verkrijgbaar? Pre order alvast door onderstaand formulier in te vullen. Je wordt gecontacteerd zodra deze terug op stock is!