top of page
Shot by Ch_otte-87.jpg

Hi! Ik ben Aaricia Versluys.

Ik ben geboren op 10 augustus 1993 te Knokke en opgegroeid in Lissewege. In 2013 ben ik de liefde gevolgd naar Oudenaarde en sindsdien gelukkig getrouwd met Bram. Ons gezin werd vervolledigd met  2 kids, Ilena en Ferre, en 3 katjes, Rambo, Pippa en Sheva.

Al van kinds af had ik een grote droom om ooit op een dag een eigen schoonheidssalon te mogen runnen. In het middelbaar volgde ik de richting schoonheidszorgen en studeerde met onderscheiding af. Ik behaalde ook meteen mijn diploma bedrijfsbeheer en niet veel later huurde ik mijn eerste pand. Die bevond zich in Wortegem-Petegem.

Het was een salon waar ik alle klassieke behandelingen aanbood, zoals pedicure en ontharingen.

 

In 2016 kochten we ons huis in Oudenaarde en verhuisde de zaak naar 2 kamers in mijn privé. Het begon me op te vallen dat ik een grote passie had voor het creëren van mooie wenkbrauwen, dus volgde ik verschillende opleidingen hiervoor. Waaronder manuele microblading, manuele powder brows, shapen en verven van wenkbrauwen, brow lamination en machinale powder brows. Zo werd de Brow Bar geboren. 

In 2020 verhuisde de zaak naar de kelderverdieping van het huis en kreeg ik zo de ruimte om mijn zaak volledig te doen bloeien. Ik sloot de handen in elkaar met Care Personal Beauty en schoolde me bij om tot huidspecialiste en Skin Coach. Hierbij wordt er vooral aandacht gelegd op het werken met apparatuur en het aanpakken van huidproblemen zoals acne en pigmentatie. Maar ook anti ageing en algemene huidverzorging zijn voor mij niet onbekend. 

Elke dag opnieuw doe ik er alles aan om mijn salon op hoog professioneel niveau te doen draaien en klanten met een glimlach te verzorgen. En ik hoop dat ik dit zo nog vele jaren mag blijven doen.

Amber.jpg

Hi! Ik ben Amber Casieris.

Ik ben geboren op 27 September 2000 te Zottegem en opgegroeid in Michelbeke en sinds 10 Maart 2023 gelukkig getrouwd met Lars.

 

Sinds 2018 volg ik mijn passie voor schoonheidszorgen en zorg ik met een glimlach telkens voor mijn stralende klanten.

 

Ik studeerde aan Richtpunt campus Oudenaarde en volgde er de richting schoonheidszorgen. Ik behaalde er mijn diploma en ging direct aan de slag in een schoonheidssalon. Ik deed er mijn ervaring op en onlangs lag de kans er voor het oprapen om een stapje hogerop te gaan staan, mij verder te specialiseren in wat mij echt aanspreekt en mij zodoende op te werken tot de nieuwe rechterhand van Aaricia. 

 

Graag kijk ik er naar uit jullie te laten genieten van jullie momentje “me-time” en hoop ik nog vele jaren jullie vaste waarde te zijn om jullie in de watten te leggen. 

 

Veel liefs en tot snel! 

bottom of page