top of page
shutterstock_366135626.jpg

Suikerontharing met Pandhy's: Een natuurlijke en effectieve haarverwijderingstechniek

Ben je op zoek naar een natuurlijke en effectieve manier om van ongewenst lichaamshaar af te komen? Overweeg dan eens suikerontharing met de producten van Pandhy's. Suikerontharing is een eeuwenoude techniek die steeds populairder wordt vanwege zijn vele voordelen. In dit artikel zullen we meer vertellen over suikerontharing en waarom Pandhy's de perfecte keuze is.

Wanneer kies je voor suikerontharing?

 

Suikerontharing is een populaire methode om ongewenste haargroei te verwijderen. Het is een natuurlijke en effectieve manier om van overtollige haartjes af te komen, zonder de nadelen van traditionele ontharingsmethoden. Maar wanneer is het nu eigenlijk de juiste keuze? In dit artikel zullen we bespreken wanneer suikerontharing een goede optie is.

 

1. Gevoelige huid

 

Voor mensen met een gevoelige huid kan suikerontharing een geweldige oplossing zijn. De suikerpasta die gebruikt wordt bij deze methode bestaat uit natuurlijke ingrediënten zoals suiker, water en citroensap. Dit maakt het veel zachter voor de huid in vergelijking met andere ontharingsmethoden, zoals waxen of scheren. Suikerontharing veroorzaakt meestal geen irritaties, roodheid of ingegroeide haartjes, waardoor het ideaal is voor mensen met een gevoelige huid.

 

2. Langdurig resultaat

 

Een ander voordeel van suikerontharing is dat het resultaat langer aanhoudt in vergelijking met scheren of ontharingscrèmes. Bij suikerontharing wordt de haargroei namelijk vanaf de haarwortel verwijderd, waardoor de haartjes langer wegblijven. Dit zorgt ervoor dat je minder vaak hoeft te ontharen en langdurig kunt genieten van een gladde huid.

3. Natuurlijke ingrediënten

 

Als je waarde hecht aan natuurlijke producten, is suikerontharing een uitstekende keuze. De suikerpasta bevat geen agressieve chemicaliën of synthetische stoffen, waardoor het veilig is voor de huid en het milieu. Bovendien is suikerontharing biologisch afbreekbaar, wat betekent dat het geen schade toebrengt aan het ecosysteem.

pandhys_suikerontharing_.jpg
11.png

10 Voordelen van suikerontharing

 

Suikerontharing is een natuurlijke en effectieve methode om ongewenst haar te verwijderen. Deze methode, ook wel bekend als sugaring, maakt gebruik van een pasta gemaakt van suiker, water en citroensap. Het biedt talloze voordelen ten opzichte van traditionele methoden zoals harsen of scheren. Hier zijn 10 redenen waarom suikerontharing de beste keuze is:

 

1. Natuurlijke ingrediënten

Suikerontharing maakt gebruik van natuurlijke ingrediënten die vriendelijk zijn voor je huid. De pasta bevat geen chemicaliën of synthetische stoffen, waardoor het geschikt is voor alle huidtypes, inclusief de gevoelige huid.

 

2. Minder pijnlijk

In vergelijking met andere ontharingsmethoden is suikerontharing minder pijnlijk. De pasta hecht zich alleen aan de haartjes en niet aan de levende huidcellen, waardoor irritatie en roodheid worden geminimaliseerd.

 

3. Langdurig resultaat

Suikerontharing verwijdert het haar volledig tot aan de haarwortel, wat resulteert in een langdurig gladde huid. In tegenstelling tot scheren waarbij het haar snel terug groeit, blijft het resultaat bij suikerontharing gemiddeld 3 tot 6 weken zichtbaar.

 

4. Minder ingegroeide haartjes

Door de suikerpasta in de richting van de haargroei aan te brengen en vervolgens tegen de haargroei in te verwijderen, wordt de kans op ingegroeide haartjes verminderd. Dit is een veelvoorkomend probleem bij andere ontharingsmethoden zoals scheren.

 

5. Exfoliërende werking

De suikerpasta heeft een exfoliërende werking op de huid, waardoor dode huidcellen worden verwijderd en de huid zijdezacht aanvoelt na de behandeling.

 

6. Minder irritatie en allergische reacties

Suikerontharing is geschikt voor mensen met een gevoelige huid of allergieën omdat het geen potentieel irriterende stoffen bevat, zoals chemische ontharingscrèmes.

 

7. Hygiënisch

Bij suikerontharing wordt er gebruik gemaakt van een nieuwe bolletje pasta voor elke klant, wat zorgt voor een hygiënische behandeling zonder risico op besmetting of verspreiding van bacteriën.

 

8. Geen langere haarlengte vereist

In tegenstelling tot andere methoden zoals harsen, hoeft het haar bij suikerontharing slechts een lengte van 3-5 mm te hebben om effectief te kunnen worden verwijderd. Dit betekent dat je niet hoeft te wachten tot het haar volledig is gegroeid voordat je een behandeling kunt ondergaan.

 

9. Minder kans op huidbeschadiging

 

Suikerontharing is zacht voor de huid en veroorzaakt minder kans op beschadiging, zoals snijwondjes of brandwonden, in vergelijking met methoden zoals scheren.

 

10. Milieuvriendelijk

De suikerpasta is biologisch afbreekbaar en milieuvriendelijk. Hierdoor draag je bij aan het verminderen van je ecologische voetafdruk terwijl je geniet van gladde en haarvrije resultaten.

suikerontharing-3.png

SUIKERONTHARING ZONES

Onderbenen incl knie €40

Bovenbenen €40

Volledige benen €65

Bikinilijn (alles buiten stringrand) €30

Oksels €25

Armen €30

Gelaat (bovenlip, kaakrand en bakkebaarden, excl wenkbrauwen) €25

Kies voor een heel jaar haarvrij! Voor het beste resultaat kom je best elke 4 weken langs, koop daarom een 10 beurtenkaart aan en krijg een 11e beurt gratis!

Aarzel niet en maak nu uw afspraak online

bottom of page