Home » Behandelingen » Skin Coaching (gelaatsverzorging)

Verzorg je gelaat met Care


Herken je dit?

IK BEN NIET TEVREDEN MET HOE MIJN HUID ER UIT ZIET EN...

 

 • ik weet eigenlijk niet hoe ik mijn huid correct moet verzorgen.
 • ik heb geen idee wat mijn huid op dit moment nodig heeft.
 • ik heb al alles geprobeerd maar niets lijkt echt te werken tot nu toe.
 • ik heb een uitpuilende kast met verzorgingsproducten waarover ik geen zicht meer heb.
 • ik kan mijn huidige verzorgingsroutine niet aanhouden omwille van tijdsgebrek en/of onvoldoende resultaten.
 • ik wil eindelijk een verzorgingsplan op maat van mijn huidtype.
 • ik wil iemand die mij motiveert en adviseert over hoe ik ECHTE resultaten kan gaan halen zodat Skin Care een onderdeel kan worden van mijn dagelijkse routine.

En wat als...

… je zelf niet meer aan je huidverzorging hoefde te denken? Een Care-verzorgingsplan is als een fitnessabonnement voor je huid: met de behandelingen in het salon en de verzorging voor thuis houd je je huid in topconditie.

Het concrete doel? 

EEN EGALERE, ZUIVERE, MOOIERE,... EN JONGERE HUID!

 

Met deze aanpak help ik jou als SKIN COACH graag om dit doel te bereiken:

 1. Een GRATIS huidanalyse: we brengen jouw huid in beeld en bekijken samen wat je huid écht nodig heeft.
 2. Thuisverzorging: a.d.h.v. de huidanalyse weten we nu bij welke producten jouw huid baat heeft. Ik leg je het 1,2 6 programma van Care uit met een kleine demonstratie.
 3. Verzorgingen in het salon: om optimaal resultaat te bekomen is een verzorging in het salon een must. Ik leg je uit welke behandelingen het beste passen bij jouw doel. Ik adviseer om 4 afspraken vast te leggen met een tussenpoos van telkens 6 weken.
 4. Wanneer je thuisverzorging en de 4 gelaatsverzorgingen correct hebt opgevolgd dan is het tijd voor een nieuwe huidanalyse. Zo kunnen we samen zien welke resultaten je hebt behaald en waar nodig bijgestuurd kan worden. 

Skin Coaching is enkel voor wie écht een verschil wil maken voor zijn huid en wil werken aan zijn verzorgingsroutine.

Wil je dit graag maar staat gebrek aan tijd of budget je in de weg? Geen zorgen, dan maak ik ook voor jou een verzorgingsplan op maat!

Skin COACHING

BEGELEIDING OP MAAT

 

Dankzij de precieze huiddiagnose door een Care Skin Coach hoef je niet langer zelf tientallen verzorgingsproducten met elkaar te vergelijken. Als Skin Coach combineer ik de producten uit het Care-gamma tot het meest werkzame pakket voor jouw huid.

 

De verzorging in het salon verbetert zichtbaar de kwaliteit van je huid. Pigmentvlekken of rimpeltjes vervagen? De huid reinigen en ontgiften? Je Care Skin Coach denkt actief mee na over de beste behandeling voor jou.

Heb je een halfuur, een uur of langer de tijd? Laat je agenda niet in de weg staan van een stralende huid: met zeven verzorgingsmogelijkheden vind je altijd wel een gaatje in je planning om je huid een welverdiende boost te geven.

 

Om je resultaten te behouden én te verbeteren, stelt de Care Skin Coach een verzorgingsprogramma op voor thuis.

Ontdek je SKIN ID

DE UNIEKE IDENTITEIT VAN JE HUID

 

Voor we van start gaan met een behandeling, bepaal ik jouw unieke Skin ID. Een geavanceerd toestel, de EF SKIN VISION, meet 9 elementen die samen de identiteit van jouw huid bepalen. 

Ik stel bij de kennismaking vragen over je levensstijl, want ook die heeft een grote impact op je huid. Je eetgewoonten, roken, een job waarbij je de hele dag in droge kantoorlucht zit… Die factoren beïnvloeden je huid en vergen een specifieke aanpak. Tot slot bekijk ik hoe je je huid op dit moment verzorgt en wat er op dat vlak eventueel anders en efficiënter kan.

 

Deze huidanalyse is 100% gratis en vrijblijvend.

 

Je huid onder de loep

VIA EEN PROFESSIONELE ANALYSE VAN NEGEN ESSENTIËLE ELEMENTEN

 

Tijdens een huidanalyse meet ik met het het EF SKIN VISION apparaat 9 parameters in je huid. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.

Samen bieden ze een compleet beeld van wat jouw huid precies nodig heeft. Het huidanalysetoestel formuleert ten slotte een verzorgingsadvies op jouw maat.

 • KRIJG EEN GEDETAILLEERD BEELD VAN JE HUID
 • ONTDEK WAT JE HUID ECHT NODIG HEEFT
 • VERZORG JE GELAAT ULTRAGERICHT
 • DETECTEER EN VERMIJD TOEKOMSTIGE HUIDPROBLEMEN

SKIN producten

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE OP JOUW MAAT

 

Met de verzorgingsproducten voor thuis ondersteun je het effect van de behandelingen in het salon. Met de verzorging in 6 duidelijke stappen behoud je de verbeterde conditie van je huid optimaal: het 126-programma is dan ook precies afgestemd op jouw unieke huididentiteit.

Heb je een drukke agenda en verkies je een verzorging in minder stappen? Geen nood: Care Personal Beauty is er ook voor jou. Ook het 124- en 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Ik demonstreer hoe je de producten gebruikt voor het beste resultaat. Hoe breng je het aan, hoe vaak, en hoeveel dan precies? Je krijgt een heldere uitleg en kan altijd terecht bij mij als je nog vragen hebt.

 

SKIN verzorgingen

AANGEPAST AAN DE IDENTITEIT VAN JE HUID, ONTWIKKELD VOLGENS MEDISCHE NORMEN

 

Als Care Skin Coach bepaal ik welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met het hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft.

 

Ik houd de vinger aan de pols en raadt een verzorging aan op één van de drie niveaus: Expert, Advanced of High Tech. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid.

 

De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.

De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen.

De High Tech-verzorging combineert alle Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat.

MENU VERZORGINGEN CARE

HUIDANALYSE 

 ̶€̶ ̶̶̶4̶̶̶5̶̶̶  GRATIS - 45 min.

Gedetailleerde huidanalyse met het apparaat EF Skin Vision. Iedere huid is uniek, daarom analyseren we samen waar jouw huid op dit moment nood aan heeft. Het huidanalyse apparaat voert een complete digitale analyse uit. Het bepaalt binnen enkele minuten jouw huididentiteit, op basis van negen specifieke metingen: Hydratatie, Overtollig talg, Elasticiteit, Schilfering, Poriën, Pigmentvlekken, Kraaienpootjes, Voorhoofdsrimpels, Couperose.


HUIDANALYSE + EXPERT

€80 - 80 min.

Ideaal wanneer U meteen een eerste verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een doeltreffende verzorging met producten op maat. De EXPERT verzorging is een manuele verzorging op maat en geschikt voor iedereen, ook voor zwangere vrouwen.


HUIDANALYSE + ADVANCED GLOW

€100 - 100 min.

Ideaal wanneer U meteen een eerste verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een diepe behandeling die focust op oxygenatie en cellulaire regeneratie. Dit is de ideale behandeling voor mensen die last hebben van een doffe, vermoeide huid. Vaak ten gevolge van stress, roken, pigmentvlekken, gebrek aan energie,.. 


HUIDANALYSE + HIGH TECH

€120 - 120 min.

Ideaal wanneer U meteen een eerste verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door de exclusieve High Tech-verzorging die de vier Care-toptechnologieën verenigt. Let op: bij volgende contra-indicaties is het gebruik van het EF Skin Care apparaat niet aangewezen en kiest U best voor de EXPERT verzorging.


EYE LIFT OOGVERZORGING 

€60 - 30 min.

Liftende oogverzorging voor een heldere en wakkere blik. Intensieve verzorging van de oogcontour; met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti-aging massage, actieve Expert Eye patch en intensieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt vermoeidheid weg.


EYE LIFT OOGVERZORGING BIJ GELAATSVERZORGING

+ €40 - +20 min

Behandeling die werkt op donkere kringen, wallen, rimpeltjes. In combinatie met een gelaatsverzorging naar keuze.

AANDACHT

Onderstaande behandelingen kunnen enkel geboekt worden nadat U eerst langs bent geweest voor een huidanalyse.

Welke verzorging het best bij U past, wordt besproken tijdens de huidanalyse.

 

Let op: Behandelingen met het EF Skin Care apparaat (dus behalve de EXPERT verzorging) zijn niet geschikt bij volgende contra-indicaties.

ADVANCED CLEAN CARE 

€55 - 30 min

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.


EXPERT 

€80 - 45 min.

De Expert verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten. In functie van jouw ID Skin wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid.


ADVANCED GLOW

€100 - 60 min.

Een diepe behandeling die focust op oxygenatie en cellulaire regeneratie. Het ontgift de huid en doet haar intens stralen.
Dit is de ideale behandeling voor mensen die last hebben van een doffe, vermoeide huid. Vaak ten gevolge van stress, roken, pigmentvlekken, gebrek aan energie,.. We laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.


ADVANCED YOUTH

€100 - 60 min.

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. De teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.


ADVANCED ANTI-AGING

€100 - 60 min.

Allround anti-aging verzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnélittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid, ook rond de ogen, voor een heldere blik.


ADVANCED LIFTING 

€100 - 60 min.

Liftende anti-aging verzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. De vorm van het gezicht wordt weer strakker en jonger.


HIGH TECH

€120 - 75 min.

De exclusieve High Tech verzorging brengt alle vier de Care toptechnologieën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster gaan we de huid opfrissen en tekenen van vermoeidheid vervagen, ook rond de ogen, voor een heldere blik. Het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit, de huid wordt strakker en egaler.

Deze prijzen zijn excl. epilaties en dienen apart bijgeboekt te worden.