top of page

Welke huidproblemen kunnen we aanpakken met Care?

Bijgewerkt op: 12 nov. 2022

Probleemzones wegwerken samen met je skin coach

De expertise van de Care Skin Coach, de doeltreffende verzorgingsproducten en de hoogtechnologische Care-behandelingstoestellen staan samen garant voor een grondige aanpak van de meest voorkomende huidproblemen. Dankzij het huidanalysetoestel weet de Care Skin Coach meteen waar de belangrijkste aandachtspunten zitten in de huid van jouw gelaat. De Care-verzorgingen pakken elk van die problemen gericht aan.rimpels Naarmate je ouder wordt, verschijnen steeds meer rimpels: expressierimpels, kraaienpootjes, een frons in je voorhoofd of de typische rimpels in de neus-lippenplooi.

roodheden/couperose Last van rode wangen of een permanent rode neus? Verwijde bloedvaatjes aan het huidoppervlak kunnen aan de basis liggen van rode vlekken in het gezicht.

textuur Soms verstoren kleine verschillen in reliëf of kleur op een opvallende manier de egale textuur van je huid. Het wegwerken van zwellingen, korrelige zones en verkleuringen verfrist onmiddellijk de uitstraling van je gelaatshuid.

pigmentvlekken Pigmentvlekken zijn verkleuringen op de huid, meestal veroorzaakt door blootstelling aan de zon. De oorzaak kan echter ook hormonaal zijn. In deze categorie horen ook de zogenaamde ouderdomsvlekken thuis.

keratine/schilfers Onze opperhuid wordt onder meer beschermd door een dun laagje hoornstof of keratine. Dat laagje wordt voortdurend vernieuwd: nieuwe cellen vervangen de oude. De afvoer van die oude cellen kan aanleiding geven tot overmatig schilferende plekken.


droge huid Heel wat factoren kunnen de vochtbalans van je huid negatief beïnvloeden. Het gevolg: een trekkerige huid en droogtelijntjes. Droogtelijntjes zijn geen rimpels en kunnen perfect worden aangepakt door je huid weer efficiënt te hydrateren.

talg Een normale hoeveelheid talg houdt je huid soepel en vormt een beschermende barrière. Overtollige talg veroorzaakt een te vette huid, wat aanleiding kan geven tot puistjes of mee-eters. Produceert je huid te weinig talg, dan wordt ze droog, waardoor sneller rimpels ontstaan en de huid sneller veroudert.

grove poriën Verwijde poriën op neus, voorhoofd en wangen doen je teint minder fris ogen. Onder andere de zon, hormonen of verkeerde make-up kunnen de oorzaak zijn van deze grove poriën.

verslapte huid Door de leeftijd of door bijvoorbeeld een aanzienlijk gewichtsverlies kan de elasticiteit van je huid sterk afnemen.


5 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page