top of page

Thuiswerken: waarom je huidverzorgingsroutine thuis verderzetten?

Bijgewerkt op: 10 nov. 2022

Aaaaaah 2020! Eén ding is zeker, je zal dit jaar niet missen! Maar dankzij 2020 heeft u de voordelen van het thuiswerken ontdekt of herontdekt. Thuiswerken is: huisdieren als rechtstreekse collega’s hebben, vergaderingen bijwonen in je hemd en pyjama, op de hometrainer naar je werk fietsen… Maar thuiswerken betekent ook je huid op de proef stellen. Reden te meer om je aan je huidverzorgingsroutine te houden.

Door minder tijd buiten door te brengen, lijkt het logisch dat de huid minder blootgesteld wordt aan stressfactoren, en toch…


Je bent de hele dag aan je beeldscherm gekluisterd en wordt daardoor overmatig blootgesteld aan het blauwe licht van je computer. Dit blauwe licht veroorzaakt een oxidatieve stress. Met andere woorden, uw huid wordt aangevallen door oxidanten, waardoor cel veroudering en hyperpigmentatie versneld worden. Onze huid heeft daarom meer dan ooit een boost en hulp nodig om zich te verdedigen. Wapen je met de Essentials Reboost Lotion om aan deze behoefte te voldoen. Deze lotion rijk aan krachtige anti-oxidanten werkt als een schild en biedt de huid een langdurige bescherming.


Door de verwarming in de winter is de lucht in uw huis waarschijnlijk te droog. Onze huid heeft de neiging zich te verstrakken en uit te drogen, zowel in het gezicht als op de rest van het lichaam. Ze heeft moeite met ademen en de teint wordt doffer. Als u geen make-up draagt (idealiter), breng dan in de loop van de dag opnieuw een beetje crème aan om uw huid een hydraterende, voedende en verzachtende boost te geven.


De gevolgen van het binnen zitten zijn niet alleen psychologisch, economisch of sociaal voelbaar, zij hebben ook een impact op de huid. Dit maakt het des te belangrijker om uw huidverzorgingsroutine voort te zetten. Bovendien mag het belang van de zorg in de instituten niet worden verwaarloosd. Zij zullen u helpen de schade van het thuiswerken op uw huid te herstellen.


2 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page