top of page

Selfcare voornemens voor je huid in 2023

2023 is al even begonnen dus dat betekent… nieuwe voornemens. Want je weet wat ze zeggen: goed begonnen is half gewonnen. Afvallen, meer sporten, gezonder en bewuster leven… zijn enkele voornemens die jou waarschijnlijk bekend in de oren klinken. Maar denk je ook aan jouw huid? Zet selfcare wat vaker op je prioriteitenlijstje en ga het nieuwe jaar stralend tegemoet. Wij geven jou alvast wat inspiratie voor jouw goede voornemens.

Trakteer je huid wekelijks op een scrub en masker

Plan één momentje in de week voor een scrub en gepersonaliseerd masker. Maak het gezellig met wat kaarsjes, zet een rustig muziekje op en genieten maar. Nadien zal ook je huid jou dankbaar zijn!


Me-time! Verwen jezelf én je huid regelmatig met een gelaatsverzorging

Durf jezelf wat vaker op de eerste plaats te zetten. Een gelaatsverzorging is een heerlijk ontspanningsmomentje. Dat zo’n behandeling een positief effect heeft op je huid hoeven we jou niet te vertellen.

Benieuwd welke gelaatsverzorging bij jou past?


Sta meer stil bij je voeding

Staat gezonder eten ook al tussen jouw goede voornemens? Probeer in 2023 wat vaker stil te staan bij wat je eet, want ook voeding heeft een effect op jouw huid.


Haal dagelijks een frisse neus in de buitenlucht

Dagelijks een frisse neus halen doet wonderen voor jouw huid. Door de zon maakt je lichaam vitamine D aan en dat is goed voor je huid. Bovendien zorgt een dagelijkse wandeling ook voor een goede nachtrust waardoor je huid beter herstelt.


Verwijder altijd je make up voor het slapengaan

Verwijder jij dagelijks jouw make-up voor het slapengaan? Wanneer je dit niet doet, heb je een grotere kans op huidproblemen zoals puistjes. Reinigen is ook de basis van elke verzorgingsroutine. Niet skippen dus!


Welke selfcare voornemens zet jij op jouw lijstje?

10 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page