top of page

PAK DE CELLULITE THUIS AAN

Ben je opzoek naar een product dat echt werkt en waarmee je cellulite, vetten en huidverslapping snel aanpakt? Voor de prijswinnende Bioslimming wrap hoef je voortaan niet meer de deur uit. Met de Bioslimming Trio Home set pak je sinaasappelhuid, striae of huidverslapping aan in je eigen veilige omgeving op het moment dat het jou het beste uitkomt.


BIOSLIMMING TRIO HOMESET


Bioslimming Trio Home Set is de thuisversie van de met prijzen overladen BIOSLIMMING behandeling. Met deze set, die gemakkelijk is in gebruik, kan je meerdere behandelingen doen.


Zichtbaar resultaat al vanaf de eerste behandeling


 • Vermindering van cellulite (sinaasappelhuid )

 • Versnelde vetverbranding in de tweede huidlaag

 • Huidversteviging en aanmaak collageen

 • Verbetering van bloedcirculatie

 • Afvoeren van afvalstoffen en vochtophopingen

 • Vermindering van striae en spataderen

 • Huid egalisering na liposuctie


GEWONNEN PRIJZEN


 • Beste afslankende home product

 • Beste anti-cellulite behandeling

 • Beste body contouring programma
HET BESTE VAN MOEDER NATUUR


Bioslimming Trio set heeft krachtige cosmetische, maar ook genezende effecten: het is ideaal als je moeite hebt om af te vallen en vetten te verbranden, worstelt met een trage spijsvertering of opgeblazen gevoel, een niet optimaal werkend lymfe-systeem en/of last van cellulite (sinaasappelhuid) of striae hebt.


ETHERISCHE OLIËN EN PLANTENEXTRACTEN


De Bioslimming Trio Set is samengesteld van zeer hoge concentratie essentiële oliën, cafeïne & algen. Essentiële oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:


 • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam

 • Verbeteren van de bloedcirculatie

 • Versnellen vet verbranding

 • Maken de collageen aan

 • Stimuleren van de lymfe

 • Verstevigen van de huidDE BIOSLIMMING TRIO HOME SET IS HOT & COOL, LETTERLIJK EN FIGUURLIJK.


De innoverende Bioslimming thuisbehandeling combineert een warme met een koude component in 3 producten:


 1. Active Slim Gel (cellulite) voor benen en billen

 2. Active Slim Cream (hardnekkige vetten) voor buik, rug, armen

 3. Ultra Slim Effect ( detox boost, vetverbranding) voor alle gebieden


Active Slim Gel en Active Slim Cream zijn warme componenten. Deze twee producten worden altijd gebruikt in combinatie met Ultra Slim Effect (koude component). De werkzame stoffen blijven 12 uur doorwerken. Omdat de ingrediënten heel sterk zijn mag je Bioslimming Trio om de dag gebruiken! Indien je een gevoelige huid hebt is het raadzaam om na 3-4 uur te gaan douchen of Control Shape te gebruiken.


De Bioslimming Trio is samengesteld van zeer hoge koncentratie essentiële oliën, cafeïne & algen en is 100% parabeen vrij.


ALLES OP EEN RIJTJEActive Slim Gel pakt effectief cellulite aan, verstevigt de huid en activeert en stimuleert vetverbranding en daarnaast heeft het ontstekingsremmende eigenschappen. Het stimuleert het lymfesysteem om afvalstoffen af te voeren waardoor het gewicht af neemt. De huid zal door bevorderde micro bloedcirculatie vurig rood worden en warm aanvullen. Dat is een gewenste reactie!


Gebruik: Begin vanaf de knieholtes omhoog met het zachtjes aanbrengen van Active Slim Gel met beide handen en masseer met matige druk. Herhaal de beweging op alle gebieden die behandeling nodig hebben.Daarna de koude component, Ultra Slim Effect aanbrengen.


Gebieden: De Active Slim Gel is gemaakt voor benen en billen.Active Slim Crème is een doorbraak in de vermindering van vetten op de buik en rug. Deze crème geeft een afslankend effect, toont en modelleert het lichaam. De huid zal door bevorderde micro bloedcirculatie vurig rood worden en warm aanvullen. Dat is een gewenste reactie!


Gebruik: Gebruik cirkelvormige beweging om de Active Slim crème op buik, taille en armen te verspreiden en gebieden met striae en masseer met matige druk met beide handen. Masseer zachtjes de buik tegelijk met de palm van beide handen, masseer van beneden naar boven. Herhaal dit op de rug. Daarna de koude component, Ultra Slim Effect aanbrengen.


Gebieden: Active Slim crème biedt is een doorbraak in het verminderen van hardnekkig vet op de heupen, buik, taille en armen.Ultra Slim Effect is ontzettend effectief in het afslanken. Het verbetert de bloedcirculatie, heeft ontstekingsremmende eigenschappen en vermindert het gevoel van zware benen. Daarnaast verhelpt deze adipocytes, heeft een sterk afvoerende functie en geeft een boost aan de vetafbraak.


Gebruik: Deze gel wordt aangebracht op de gebieden die zijn behandeld bij gel 1 en crème 2. Breng Ultra slim Effect vanaf de knieholte omhoog zachtjes aan met beide handen, met de armen als laatst. Masseer met matige druk gedurende 3-4 minuten, duw vingers in de richting van de duimen.


Gebieden: Alle gebieden die behandeld zijn met gel 1 en crème 2.


BIOSLIMMING TRIO PRODUCTEN KOPEN?


Bioslimming Trio producten zijn erg makkelijk in gebruik, ze worden snel opgenomen door de huid en ruiken verrukkelijk!


Je kunt de Bioslimming Trio producten direct kopen bij ons in het salon of via onze webshop! Koop je een kuur Bioslimming in het salon? Dan krijg je deze set helemaal cadeau!

12 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page