top of page

Ken jij je Skin ID al?

Bijgewerkt op: 12 nov. 2022


DE HUID: EEN DYNAMISCH ORGAAN

De huid is een dynamisch, continu veranderend orgaan en bovendien het grootste orgaan van ons lichaam. De huid heeft alles bij elkaar een oppervlakte van ongeveer 2m2. Een gezonde huid zorgt voor een efficiënte barrière tussen de buitenwereld en de binnenkant van ons lichaam. Ze is onze beste bescherming tegen UV-straling, warmte en koude. Daarbij heeft de huid nog verschillende andere taken zoals temperatuurregulatie, energieopslag voor vetcellen en de vorming van vitamine D.

Daarnaast mag je niet vergeten dat de huid een belangrijke psychologische functie heeft, de conditie van de huid geeft aan hoe we ons voelen en geeft een beeld over onze gezondheid. Wanneer je moe bent, is dit te zien aan de toestand van de huid (donkere kringen, rimpels, etc). Het is dus van essentieel belang om de huid in de best mogelijke conditie te houden!


DE HUIDIDENTITEIT

Er wordt veel gesproken over een « huidtype », maar eigenlijk zouden we beter praten over een « huididentiteit » aangezien de huid continu, al vanaf de geboorte, verandert. Rond de puberteit wordt de huid in het algemeen wat vetter. En bij het ouder worden, ziet de huid er droger en doffer uit. Zelfs tijdens kortere periodes zoals tijdens de zwangerschap of tijdens stressperiodes, kan de huid er tijdelijk anders uitzien. De huid heeft dus wisselende behoeftes die afhankelijk zijn van de leeftijd en van bepaalde periodes in het leven.

Om de huididentiteit te kennen, is het nodig om precies te weten welke problemen de huid vertoont. Op die manier kan de verzorging perfect afgestemd worden op de huid en dit leidt tot zichtbare resultaten!


HUIDANALYSE: EF SKIN VISION

Steeds meer komen er apparaten op de markt voor het uitvoeren van huidanalyses. Het voordeel van een huidanalyse-apparaat is dat zelfs de kleinste veranderingen van de huid bekeken worden. Het apparaat vervangt de schoonheidsspecialiste niet, maar dient als hulpmiddel om de schoonheidsspecialiste de mogelijkheid te geven om op een snelle en eenvoudige manier de huid te beoordelen. Voor een schoonheidsspecialiste die zich wil specialiseren als deskundige op vlak van huidverbetering, anti-aging (rimpels, fijne lijntjes, kraaienpootjes, huidverslapping) en het behandelen van probleemhuiden (roodheden, schilfering, pigmentatie, etc) is een professioneel en geavanceerd huidanalyse-apparaat onmisbaar.


Care Personal Beauty heeft haar eigen huidanalyse-apparaat ontwikkeld: EF Skin Vision. EF Skin Vision is een compact toestel dat verschillende huidmetingen heel nauwkeurig kan uitvoeren. Het apparaat bestaat uit een beeldscherm, een camera en verschillende meetsondes. EF Skin Vision brengt de verschillende huidproblemen in kaart, zowel de zichtbare als deze die niet met het blote oog gezien kunnen worden. Op deze manier kan voorspeld worden welke problemen de komende jaren tot uiting zullen komen. In enkele minuten tijd wordt je persoonlijke huididentiteit weergegeven op basis van 9 specifieke metingen: dehydratie, couperose, overtollig talg, poriën, pigmentvlekken, stevigheid, kraaienpootjes, frontale rimpels en schilfers.


Met deze professionele apparatuur krijg je een volledig beeld van de huidige staat van de huid. Het Care analyseapparaat helpt je met bepalen welke professionele producten je kan gebruiken voor een uiterst gepersonaliseerde verzorging met het best mogelijke resultaat. Deze specifieke verzorgingstechnieken in combinatie met onze ultra-actieve producten maken iedere Care verzorging heel doeltreffend.

HUIDVERZORGING: EF SKIN CARE

Maar we gaan nóg verder, Care Personal Beauty ontwikkelde ook een aangepast verzorgingsapparaat om nog meer op de huid in te werken: EF Skin Care. Het apparaat heeft verschillende toepassingen: dieptereiniging van de huid, betere inwerking van de producten, versteviging van de huid en de stimulatie en oxygenatie van de huidcellen. De keuze van technologie is volledig aangepast aan de behoeften van elke klant. De verzorgingen zijn gefocust op resultaat en zijn een echte meerwaarde voor iedere klant die een ultra-gepersonaliseerde behandeling wenst waar het resultaat zowel zichtbaar als meetbaar is!

Wil jij ook jouw huididentiteit kennen en een specifieke gepersonaliseerde verzorging ontvangen?

4 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page