top of page

Jouw beautyroutine in 6 stappen

Bijgewerkt op: 3 nov. 2022


Met de verzorgingsproducten voor thuis ondersteun je het effect van de behandelingen in het Care Beauty Center. Met de verzorging in 6 duidelijke stappen behoud je de verbeterde conditie van je huid optimaal: het 126-programma is dan ook precies afgestemd op jouw unieke huididentiteit.

Heb je een drukke agenda en verkies je een verzorging in minder stappen? Geen nood: Care Personal Beauty is er ook voor jou. Ook het 124- en 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Je Care Skin Coach demonstreert hoe je de producten gebruikt voor het beste resultaat.


Hoe breng je het aan, hoe vaak, en hoeveel dan precies? Je krijgt een heldere uitleg en kan altijd terecht bij je Care Skin Coach als je nog vragen hebt.


STAP 1

Reinigen

Breng de Reset Cleansing Milk met cirkelvormige bewegingen aan op je gezicht, ogen en hals en spoel daarna af met water. De reinigingsmelk verwijdert zelfs waterproof make-up. Je huid is schoon en voelt comfortabel.

De reinigingsmelk ‘reset’ je huid en maakt ze vrij van make-upresten, deeltjes luchtverontreiniging en andere negatieve invloeden van buitenaf. Na het reinigen voelt je huid zacht en niet trekkerig.STAP 2

Toner


Na het reinigen herstelt de Reboost Lotion de vochtbalans van je huid en zorgt voor een instant fris gevoel. Doe een ruime hoeveelheid van de toner op een wattenschijfje en haal het over je gezicht en hals. Van de heilzame antioxidanten kikkert je huid meteen op.


"Een mooie huid vereist toewijding, geen wonder.

STAP 3

Exfoliëren


De Renew Scrub breng je één tot twee keer per week aan op een bevochtigd gezicht. Exfolieer je huid zacht met cirkelvormige bewegingen en neem de scrub daarna af met water. De smeuïge gel-crème met ultrafijne korrel verwijdert in alle zachtheid dode huidcellen en stimuleert de celvernieuwing.
STAP 4

Masker


Een wekelijks onderdeel van je beautyroutine: een gezichtsmaskerafgestemd op jouw Skin ID. Een voedend of zuiverend, kalmerend of liftend masker? Dankzij de 9 metingen met het Care-huidanalysetoestel weet je Care Skin Coach waar jouw huid het meeste nood aan heeft. En waar jij dus het mooist mee straalt! Het resultaat van dit ontspannende beautyritueel is onmiddellijk zichtbaar.
STAP 5

Oogserum + serum


Een huidserum bevat een hoge dosis werkzame bestanddelen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van jouw huid. Pigmentvlekken, rimpels of roodheid? Aan de hand van jouw Skin ID selecteert je Skin Coach het voor jou meest doeltreffende serum.

Het Intense Eye Lift-oogserum werkt tegen rimpels, donkere kringen en wallen.
STAP 6 Crème


In het Care Personal Beauty-gamma zitten vijf dagelijkse crèmes:dag- en nachtcrème in één. Ze bevatten elk minstens één anti-aging ingrediënt om rimpels te voorkomen en daarnaast werkzame bestanddelen die hydrateren, kalmeren, rimpels egaliseren of de talgproductie controleren. Na de meting met het Care-huidanalysetoestel weet je Care Skin Coach met welke crème jij de beste resultaten boekt.5 weergaven0 opmerkingen

Gerelateerde posts

Alles weergeven
bottom of page