top of page

De sleutel tot een mooie huid is… consistentie

Je huid is je grootste orgaan. Ze wordt elke dag blootgesteld aan uitlaatgassen, uv-straling en andere schadelijke invloeden. Met de juiste verzorging ‘reset’ je je huid elke dag opnieuw. Consistent reinigen en smeren houdt je huid in topvorm.Natuurlijk is de skincare van Care Personal Beauty afgestemd op de unieke noden van je huid. Met je Skin ID heeft je Care Skin Coach alle informatie om de verzorging te selecteren waar jouw huid naar snakt.

Maar om op lange termijn zichtbare resultaten te behalen én te behouden, is het vooral belangrijk dat je consistent je huid reinigt en verzorgt. Elke dag, ’s ochtends en ’s avonds. Na 4 tot 6 weken dagelijkse huidverzorging zie je al een duidelijk verschil.

Coaches helpen je continu Nieuwe gewoontes zijn moeilijk om aan te leren. Mooi op papier, maar wanneer je een drukke dag voor de boeg hebt of als je ’s avonds na een lange dag in de zetel ploft… Dan is het wel erg verleidelijk om je skincare toch over te slaan. Precies daarom werken wij met het concept van coaches. Je Care Skin Coach staat altijd voor je klaar om je te helpen je huidverzorgingsroutine vol te houden.

Zichtbaar jongere huid is mooiste motivatie Na een (half jaar) voert je Care Skin Coach een nieuwe huidanalyse uit. Zwart op wit het resultaat van al je inspanningen: dát werkt motiverend. Maar eerlijk? Na een half jaar bewijst het stralende gezicht dat je aankijkt in de spiegel, vast al genoeg. Zichtbaar verbeterde huid is de mooiste motivatie.

19 weergaven0 opmerkingen
bottom of page