top of page

BODY: Probleemzones wegwerken samen met je skin coach

Bijgewerkt op: 12 nov. 2022

Samen met je Care Skin Coach kies je welke zones van je lichaam je het eerst zal aanpakken. De Endo Body Shaper combineert vier revolutionaire technologieën, die elkaars werking versterken. Bovendien zorgt het behandelingsapparaat ervoor dat de werkzame ingrediënten van de Total Shaping Body Gel beter opgenomen worden.

1. Cellulite 80 à 90 % van de vrouwen heeft het, maar wat is cellulite eigenlijk? Het wordt ook wel sinaasappelhuid genoemd, en dat heeft natuurlijk alles te maken met het uitzicht: cellulite is reliëf in de huid, veroorzaakt door interactie tussen vetcellen en onderhuids bindweefsel. Sommige vetcellen groeien en duwen het weefsel onder de huid omhoog. En zo krijg je dat bobbelige uitzicht. Cellulite komt vooral voor op de billen, benen, buik en zelfs de bovenarmen. De oplossing? Endodermale massage met een drainerende werking, in combinatie met onze niet-invasieve lasertechnologie, die vet afbreekt, vetcellen doet krimpen en je figuur corrigeert.

2. Vetophoping Hoe je ook dieet, die vetrolletjes op je heupen blijven maar zitten? Met vetophoping bedoelen we hardnekkig vet, dat met geen enkel dieet weg te krijgen is. Ook die probleemzones kunnen we gericht aanpakken met onze niet-invasieve lasertechnologie, die vet afbreekt en vocht en vrije vetzuren via het lymfestelsel afvoert. 3. Verslapte huid Mettertijd verliest de huid haar elasticiteit. Met de leeftijd kan je huid slapper worden, denk maar aan de zogenaamde ‘kipfilets’ onder de bovenarmen. Maar ook de overtollige huid na gewichtsverlies of na een zwangerschap kan er slap bij hangen. Goed nieuws: met de verwarmende werking van chromofrequentie in combinatie met elektromagnetische golven spannen we verslapte huid weer op en geven haar opnieuw een vitaal uitzicht.

4. Zware benen Heb je vaak last van een pijnlijk en zwaar gevoel in de benen, kuiten of voeten? Door een slechte bloed- en lymfecirculatie kunnen toxines zich ophopen, en dat zorgt voor ongemak. Met endodermale massage stimuleren we de bloedcirculatie, zorgen we voor een betere zuurstoftoevoer naar de cellen en bevorderen we de afvoer van vocht en afvalstoffen. Goed voor een onmiddellijk en langdurig gevoel van verlichting.

Body coaching Vertel je Care Skin Coach van welk silhouet je droomt en leg samen ‘skingoals’ vast. Om die doelen te behalen, formuleert je Care Skin Coach een doeltreffend plan van aanpak. Te beginnen met een Body Care Kuur, waarbij je huidproblemen 2 à 3 keer per week intensief worden aangepakt. Met de professionele lichaamsbehandelingen in het salon til je je huid naar een hoger niveau. Bij elk bezoek aan het salon evalueert je Skin Coach de vooruitgang. Met de verzorgingsproducten voor thuis behoud je de resultaten van je behandelingen in het Care Beauty Center en versterk je ze zelfs nog, zodat je elke dag dichter bij je eindresultaat komt. Wetenschappelijk bekeken Het EF Body Care-toestel maakt vooruitstrevende lichaamsbehandelingen mogelijk. Vier revolutionaire technieken die elkaars werking versterken, garanderen een efficiënte figuurcorrectie.

Multipolaire Radiofrequentie (een techniek op basis van elektromagnetische golven), Endodermale massage (een krachtige vacuümtechnologie), Chromotherapie (kleurentherapie met ledlicht) en Low Level Laser Treatment (LLLT, een niet-invasieve lasertechnologie) werken tot in de diepste lagen van de huid en pakken probleemzones aan bij de kern. Je Skin Coach stemt de behandeling af op jouw Body ID en je wensen.
13 weergaven0 opmerkingen
bottom of page