Home » Magazine » Model Call !!

Model Call !!

Gepubliceerd op 20 juni 2022 om 09:14

Om Celien verder onder te dompelen in de wondere wereld van de wenkbrauwen zoek ik 2 personen die model willen liggen tijdens haar opleiding. De opleiding wordt door mezelf gegeven, wat wil zeggen dat ik alle stappen uitgebreid uitleg en meevolg terwijl ze worden uitgevoerd.

✅️ Maw topresultaten gegarandeerd! ✅️

🔥Wie zoeken we?
Iemand met volle wenkbrauwen die zeker 4 weken niet meer geëpileerd zijn en met een normale huid (geen acné rond de wenkbrauwen of andere huidaandoeningen in het gelaat). Je vindt het oké dat er foto´s worden genomen van de resultaten.

🔥Wat mag je verwachten?
Een volledige behandeling van de wenkbrauwen: Intake, shapen dmv browmapping en kleuren met henna. Resultaat? Brows on fleek!!!

🔥Praktisch:
We zoeken iemand die beschikbaar is op maandag 4 juli om 9u30 OF 10u45. Je betaalt 25 euro voor de behandeling. (twv 40 euro)

🔥Interesse?
Stuur een mail naar info@avbeauty.be met je contactgegevens, indien je nog niet bij mij langs geweest bent stuur je best ook een duidelijke foto van je wenkbrauwen mee. Intussen hebben we 2 personen gevonden die model willen zijn. Wil je graag op de wachtlijst komen? Meld je gerust aan per mail!

Tot binnenkort?


«