• Ontdek ons Care Body Concept!
  • Kies voor één van onze VIP behandelingen!
  • Opendeurdag Laserontharing op 27 oktober, met cava, kortingen en een leuke winactie!

Welkom Celien!

Gepubliceerd op 5 mei 2022 om 14:30

EXCITING NEWS!

Na lang zoeken heb ik eindelijk iemand gevonden die zich mag vervoegen bij team A.V. Beauty! Welkom @celien_spoelders

Ze stelt zich even kort voor:

Hallo, ik ben Celien Spoelders. Ik ben in 2019 afgestudeerd als schoonheidsspecialiste aan de school Dvm te Aalst en bezit over meerdere certificaten zoals wimperlifting en henna brows. Mijn grote passie voor het vak begon al van kleins af aan en nog steeds doe ik dit met veel liefde en plezier. Ik zie het helemaal zitten om jullie te laten stralen bij A.V. Beauty! In mijn vrije tijd ben ik graag creatief bezig en ga ik graag zwemmen en rolschaatsen. Tot snel bij A.V. Beauty!

In het begin zal Celien nog niet full time aanwezig zijn maar hier en daar een dag of aantal uren om zo verder op te bouwen. Zo zal Celien op termijn mij vervangen wanneer ik in zwangerschapsrust ga. In het begin kan je bij Celien terecht voor gelpolish en wimperlifting en op termijn zal ze verder opgeleid worden om de Brow Bar een stuk over te nemen. Spannend!

Om haar komst te vieren kunnen jullie een afspraak gelpolish of wimperlifting bij Celien verkrijgen aan maar liefst 20% korting! Dit doe je door de code LXGSVG3K in te geven tijdens het maken van je afspraak. En Celien als medewerker aan te duiden.

Let op: dit kan dus enkel bij afspraken bij Celien op 11,13 en 18 mei. Afspraken voor andere diensten of bij Aaricia worden dus niet aanvaard met de code.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.