HET SALON IS GESLOTEN VAN VRIJDAG 15 OKTOBER TOT EN MET WOENSDAG 20 OKTOBER.

Home » Magazine » Hoe bepaal ik welke afspraak ik moet maken bij de Brow Bar?

Hoe bepaal ik welke afspraak ik moet maken bij de Brow Bar?

Gepubliceerd op 7 oktober 2020 om 17:27

Wanneer je voor de eerste keer naar het salon komt is het vaak moeilijk om vooraf te bepalen welke afspraak je nu juist moet inplannen. Je wil het namelijk aan de expert overlaten. En daar heb je gelijk in. Maar toch zijn er altijd wel bepaalde zaken die je vooraf voor jezelf hebt beslist. Het zijn tenslotte jouw wenkbrauwen, en je komt niet naar je afspraak zonder verwachtingen.

 

De flow chart hieronder zal je helpen bepalen welke afspraak je moet inplannen. Klik op de afbeelding om hem te vergroten.

Voor je hem overloopt, moet je jezelf alvast volgende vragen stellen: Zijn mijn wenkbrauwen over geëpileerd of is de wenkbrauw minstens 80% compleet bij het laten staan van de haren. En groeien de haren überhaupt nog terug? En sta ik eventueel open voor semi permanente make up? 


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

De Groote Melissa
9 maanden geleden

Beste,
Ik zou graag vrijblijvend eens langskomen zodra dit mogelijk is. Ik heb heel fijne wenkbrauwen en ziu graag wat vollere wenkbrauwen hebben en mooier van kleur, maar wel de naturel-look behouden.
Wanneer past dit?

Met vriendelijke groeten,
De Groote Melissa

Aaricia Versluys
9 maanden geleden

Hey Melissa

Ik zie dat je je ondertussen op de wachtlijst hebt geplaatst. Je kan dus inderdaad via de online agenda een afspraak inplannen of je voor een bepaalde datum op de wachtlijst laten plaatsen. Zo heb je meteen overzicht van welke data er beschikbaar zijn. Ik vermoed dat je de flow chart op de website hebt gebruikt om te bepalen dat een intake gesprek voor spmu wenkbrauwen het interessantste is voor jou.

Hopelijk tot binnenkort.