• Ontdek ons Care Body Concept!
  • Kies voor één van onze VIP behandelingen!
  • Opendeurdag Laserontharing op 27 oktober, met cava, kortingen en een leuke winactie!

De Brow Bar kreeg een make over!

Gepubliceerd op 25 april 2020 om 18:24

Wat voor velen onder jullie geen verrassing zal zijn, is dat ik nooit aanzien wilde worden als een 'klassiek schoonheidssalon'. Ik bied liever een beperkt aantal verzorgingen aan, dan een overdosis aan mogelijkheden waardoor het onmogelijk wordt om voor elke behandeling een perfecte kwaliteit en service te leveren.

 

Dat zal je nu nog meer zien in het aanbod aan verzorgingen. Er zijn enkele behandelingen weggevallen, maar ook enkele behandelingen aangepast. Het allerbelangrijkste voor mij is dat ik jullie kan blijven de service bieden die jullie van mij gewend zijn maar dan nog beter!

Hierbij kwam ook een lichte prijswijziging kijken.

 

Vooral de Brow Bar heeft hierbij een make over gekregen. De producten en behandelingsmethode zijn aangepast om nog betere en mooiere wenkbrauwen te kunnen creëren. Ik weet dat daar dus de prijswijziging het meest zal opvallen. Tijdens de lock down heb ik goed nagedacht over hoe ik mij nog meer kon definiëren als 'Brow Queen' en jullie de wenkbrauwen kan geven die jullie echt verdienen. Ik besloot om mijn protocollen onder de loep te nemen, en ondervond dat ik echt nog meer kon doen om jullie Brow Bar ervaring te verbeteren. Ook heb ik de tijd genomen om onderzoek te doen naar vernieuwingen op de markt betreft producten. Zo vond ik een beter merk om te waxen en nieuwe producten om de huid vooraf/nadien te verzorgen. Ook nieuwe henna producten werden ontdekt in het proces. Een betere kleurintensiteit en houdbaarheid met gevolg. 

 

Omdat ik mijn klanten alsnog wil belonen omdat ze mij de eer gunnen om hun wenkies aan mij toe te vertrouwen, is er de mogelijkheid om een abonnement aan te kopen. Daardoor kom je telkens naar je afspraak met een mooie korting. Via onderstaande knop kan je hier meer info over terug vinden.

 

Ik kan niet wachten om deze ervaringen met jullie te delen in het salon. Maar daarvoor moeten we allen nog even geduld hebben.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.