• Ontdek ons Care Body Concept!
  • Kies voor één van onze VIP behandelingen!
  • Opendeurdag Laserontharing op 27 oktober, met cava, kortingen en een leuke winactie!

10 mei: Moederdag

Gepubliceerd op 24 april 2020 om 10:04

Op 10 mei is het Moederdag. In deze vreemde tijden is het écht hopen dat je deze dag samen met je mama/kinderen mag spenderen.

Naast een knuffel en een kus is het leuk om nog extra in de watten gelegd te worden met een cadeautje. 

Omdat het helaas niet mogelijk is om een effectieve afspraak in te plannen voor een beauty behandeling in het salon, geef ik je onderstaand graag 2 mooie opties om Moederdag toch samen te vieren met A.V. Beauty & Brow Bar.

 

De cadeaubon, altijd een goed idee!

Met een cadeaubon zit je altijd goed. Het is leuk om te geven, en nog veel leuker om te krijgen.

Uit ervaring heb ik geleerd dat men liever een bedrag dan een specifieke verzorging cadeau krijgen. Zo kan ze helemaal zelf kiezen wat ze hier graag voor in de plaats wil.

Een gelaatsverzorging? Manicure? Misschien toch liever enkele producten.. Kortom .. Iets om zichzelf heerlijk mee te verwennen en waar ze echt gelukkig van wordt.

Je kan een cadeaubon aankopen via de online tool op de website. Ik voorzie speciaal hiervoor een mooi design voor Moederdag die je zelf kan doormailen, uitprinten of persoonlijk afgeven.

Verras haar met een productenpakket.

Je hebt ongetwijfeld al gemerkt dat er nu ook een webshop is. Daar vind je een specifieke categorie terug met Moederdag pakketten. 

Geef bij het bestellen het afleveradres van je mama op, dan verzend ik het pakketje op naar haar. 

Bij opmerkingen kan je een persoonlijke boodschap noteren. Ik zorg ervoor dat deze op leuke wijze wordt toegevoegd aan het pakket.

Alle pakketten voor Moederdag worden verzonden op woensdag 6 mei. Bestel dus zeker voor deze datum het pakket. De verwachte leverdatum ligt dan tussen 7 en 11 mei.

Helaas ben ik hier een beetje afhankelijk van de leveringsdienst en de snelheid waarmee ze kunnen leveren in deze periode. Het is niet mogelijk om de pakketjes te laten leveren op 10 mei.


«   »

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.