• Ontdek ons Care Body Concept!
  • Kies voor één van onze VIP behandelingen!
  • Opendeurdag Laserontharing op 27 oktober, met cava, kortingen en een leuke winactie!

Oogcontour verzorging


Waarom is oogverzorging zo belangrijk?

Het is super belangrijk om goed voor je ogen te zorgen. Ze verdienen zeker en vast wat extra aandacht tijdens je verzorgingsritueel. De huid rond de ogen is dunner en gevoeliger dan de huid op het gelaat. Ook zijn de eerste tekenen van huidveroudering bijna altijd zichtbaar rond de ogen Hierdoor hebben ze dus wat extra verzorging nodig. Oogverzorging bestaat meestal uit crèmes, serums of pads. Deze zijn speciaal gemaakt voor de huid rondom je ogen. Door de huid daar consequent te verzorgen, zal je de zichtbaarheid van rimpels en kraaienpootjes kunnen beperken.

Favoriete producten voor thuisgebruik.

Ogen laten je gezicht spreken. Vergeet ze daarom geen extra aandacht te geven tijdens jouw dagelijkse of wekelijkse beautyroutine. Hieronder toon ik je enkele producten die je thuis kan gebruiken om je oogcontouren te gaan verzorgen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop of in het salon. Zonder deze producten zijn behandelingen in het salon minder effectief!

Verzorgingen in het salon

In mijn salon kan je langskomen voor 2 soorten behandelingen. De Boosting Eye Treatment en de Premium Eye Treatment. De ene behandeling kan je als extra toevoegen aan eender welke behandeling. Als een soort 'boost' van de oogcontouren. Een extra verwenmoment met optimaal resultaat! Het zorgt namelijk voor een frissere blik. De Premium is een kuurbehandeling. Deze is meer gericht op problemen zoals donkere kringen, vochtophoping en huidverjonging. Dit is een alleenstaande behandeling met prachtige resultaten voor ieder die droomt van een stralende blik.

MENU OOGCONTOUR VERZORGINGEN 


BOOSTING EYE TREATMENT (SUPPLEMENT BIJ CARE HUIDVERZORGING)

+ €25 - +20 min

Liftende oogverzorging voor een heldere en wakkere blik. Intensieve verzorging van de oogcontour; met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti-aging massage, actieve Expert Eye patch en intensieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt vermoeidheid weg. Te boeken in combinatie met een Care Personal Beauty gelaatsverzorging naar keuze.


PREMIUM EYE TREATMENT (KUUR PER 4)

€240 - 45min

NU TIJDELIJK MET GRATIS PEPTIDE OOGPADS VOOR THUISGEBRUIK (30 STUKS) T.W.V. 44 EURO!

Perfect voor mensen die problemen hebben met onder de ogen zoals donkere kringen, wallen of zelfs het uiterlijk van ingevallen ogen verbeteren. Het helpt en stimuleert ook vetophopingen onder de ogen, wat resulteert in een strakkere huid en helpt bij verjonging. Deze behandeling wordt uitgevoerd in combinatie met nanoneedling van de oogcontouren voor een optimaal resultaat. Om langdurig resultaat te behalen en te behouden dient deze behandeling in kuurvorm uitgevoerd te worden met tussenpoos van 2 weken. Kuurbehandelingen dienen steeds volledig vooraf betaald te worden. Deze behandeling kan enkel in samenspraak met de experte geboekt worden, dus niet via de online agenda. Voor meer info kunt U mailen naar info@avbeauty.be, geef ook zeker uw tel. nummer door zodat ik U kan opbellen om de kuur in te plannen.