top of page
Natuurlijke schoonheid

Wat is Body Contouring?

Veel mensen hebben een gezonde levensstijl waarbij ze goed eten, regelmatig bewegen, een gezond lichaamsgewicht hebben maar toch hier en daar wat vetophopingen, vochtophopingen, huidverslapping,... hebben die niet weg te sporten zijn. Body contouring is doelgericht afslanken met onze revolutionaire ENDO BODY SHAPER én BIOSLIMMING. De ideale oplossing als mooie aanvulling op een gezonde levensstijl.

SLANK EN STRAK MET BIOSLIMMING

Droom je weleens over een behandeling die er voor zorgt dat vetten verbranden, cellulite minder zichtbaar zijn en de huid strakker wordt, terwijl je lekker ligt te ontspannen? 

Als jouw antwoord “Ja” is dan is de Bioslimming Active Wrap van Provence Cosmetics jouw droom behandeling! De resultaten zijn zichtbaar, voelbaar en blijvend.

Bioslimming is de enige wetenschappelijk bewezen wrap en heeft awards gewonnen voor beste anti-cellulite behandeling, beste countouring behandeling en beste thuis programma.

BIOSLIMMING BIJ ONS IN DE SALON

Wat staat je te wachten tijdens een salonbehandeling?
In de eerste fase brengen we twee gels en een crème aan vanaf de knieholtes tot onder de borsten en wordt je bedekt met een dun laagje folie.

De 30 minuten erna lig je lekker te ontspannen met een kopje thee en doen de actieve ingrediënten van Bioslimming gels ondertussen hun werk. Door de verhoogde micro bloedcirculatie wordt de huid vurig rood en voelt het warm aan.

Na de rustperiode wordt de koude gel met een bindweefselmassage aangebracht. De behandeling werkt 12 uur door, dus het kan zijn dat de je je gedurende de dag nog wat rillerig voelt. Zichtbare resultaten zie je al na 1 behandeling van 60 minuten. Ideaal dus als je in een korte periode er op je best wilt uitzien. Afhankelijk van de lichamelijke situatie al na 1 tot 6 behandelingen een fantastisch resultaat!

Bioslimming Oudenaarde

Ogen laten je gezicht spreken. Vergeet ze daarom geen extra aandacht te geven tijdens jouw dagelijkse of wekelijkse beautyroutine. Hieronder toon ik je enkele producten die je thuis kan gebruiken om je oogcontouren te gaan verzorgen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop of in het salon. Zonder deze producten zijn behandelingen in het salon minder effectief!

BIOSLIMMING – DE OPLOSSING VOOR CELLULITE

Bioslimming richt zich op de 3 elementen van cellulite:

 • het collageen

 • verminderen van vet (ophopingen)

 • verbetering van de bloedcirculatie

Bioslimming verhoogt de bloedsomloop door de warmte component in Active Slim Gel en Active Slim Crème. De toepassing van Ultra Slim Effect helpt ontstekingen te verminderen, vocht af te voeren en doorbloeding te verhogen. Deze factor is zeer belangrijk omdat cellulite zich meestal ophoopt in gebieden waar de doorbloeding slecht is! De cellulite zal binnen 1-2 weken verminderen door de krachtige werkende stoffen.

ETHERISCHE OLIËN EN PLANTENEXTRACTEN

Etherische oliën hebben een kleine molecule. Vanwege hun kleine omvang en snelheid en lipide-achtige eigenschappen, kunnen ze de tweede huidlaag binnen komen. De etherische oliën die worden gebruikt in onze formules hebben de onderstaande eigenschappen:

 • Reduceren van giftige- en andere afvalstoffen in het lichaam

 • Verbeteren van van de bloedcirculatie

 • Versnellen vet verbranding en huid verstevigen

 • Stimuleren van de lymfe

 • Ontgiften van de huid

 • Vochtafvoer

Ogen laten je gezicht spreken. Vergeet ze daarom geen extra aandacht te geven tijdens jouw dagelijkse of wekelijkse beautyroutine. Hieronder toon ik je enkele producten die je thuis kan gebruiken om je oogcontouren te gaan verzorgen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop of in het salon. Zonder deze producten zijn behandelingen in het salon minder effectief!

ENDO BODY SHAPER: EEN DOELTREFFENDE OPLOSSING VOOR ELKE HUID

Je hoeft niet te blijven zitten met zware benen, cellulite, verslapte huid of vetophopingen in bepaalde zones. Voor elk van die problemen is er een gerichte behandeling met het hoogtechnologische toestel: de ENDO BODY SHAPER. In combinatie met de uiterst werkzame professionele producten dringt de behandeling door tot diep in de huid.

 

Om snel zichtbaar resultaat te boeken, is de eerste stap voor je lichaamsverzorging een Body Care Kuur. Afhankelijk van je einddoel kies je voor een Advanced- of een High Tech-kuur, waarbij je Care Skin Coach 2 à 3 keer per week de gekozen zones sculpteert. Daarna hou je je resultaten op peil met een Body Care-verzorgingsplan.

Met de Advanced-verzorging behandel je één van vijf zones: de bovenarmen, de buik, de kuiten, de bovenbenen of de heupen en de billen. Door op 1 zone te focussen kunnen we mooie resultaten realiseren zoals de billen liften (but lift), verslapte armen verstrakken of een verslapte buik aanpakken na een bevalling.

De High Tech-verzorging pakt vier zones samen aan in één sessie: de buik, bovenbenen, billen en heupen.

Aanpak

 

 • GERICHTE AANPAK VAN HUIDPROBLEMEN

 • HOOGTECHNOLOGISCH TOESTEL: DE ENDO BODY SHAPER

 • BESTRIJDT CELLULITE, VERSLAPTE HUID, VETOPHOPINGEN EN ZWARE BENEN

 • UITERST WERKZAME PROFESSIONELE PRODUCTEN

 • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT DANKZIJ EEN BODY CARE KUUR

H9vl5TAg.jpeg

INTAKE + BIOSLIMMING TRY OUT

€99 - 90 min.

We bespreken hoe we jou kunnen helpen bij het aanpakken van de probleemzones. We geven uitleg over welke behandeling het beste bij jou past. Tijdens de intake laten we je al kennis maken met een eerste Bioslimming behandeling. Er worden foto's genomen en de zones worden opgemeten.

H9vl5TAg.jpeg

BIOSLIMMING LOSSE BEHANDELING

€ 120 - 75min

Wil je graag na je kuur af en toe een losse behandeling ondergaan? Bijvoorbeeld voor een feestje... Dan kan dit zeker!

H9vl5TAg.jpeg

BIOSLIMMING EXTRA ARMEN OF KUITEN

€ + 22,50

Tijdens een Bioslimming behandeling nemen we de volledige rijbroekzone mee (bovenbenen, billen, buik, heupen) maar indien gewenst kunnen ook de armen en/of de kuiten meegenomen worden in het proces.

H9vl5TAg.jpeg

BIOSLIMMING KUUR VAN 6

€700 - 60min per behandeling

Voor het beste resultaat wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd. Dit 1x/week gedurende 6 weken.

Inclusief Bioslimming Trio Home Set t.w.v. € 159 (tussen behandelingen in 1x in 2 dagen of na een kuur 2 x per week)

CPB 20204106-min.jpg

ENDO BODY SHAPER - ADVANCED BODY 

€45 - 20 min.

Dankzij de synergie van 4 technologieën in de EF Body Care Endo Body Shaper, wordt de huid steviger en strakker en worden de effecten van cellulite tegengegaan. Er wordt gefocust op 1 zone. Keuze uit kuiten, bovenbenen, billen en heupen, buik of bovenarmen.

CPB 20204106-min.jpg

ENDO BODY SHAPER - HIGH TECH BODY

€75 - 35 min.

Met de exclusieve High Tech verzorging worden, dankzij de synergie van de 4 technologieën in het EF Body Care - Endo Body Shaper, de 4 probleemzones van het lichaam aangepakt in één sessie: 

bovenbenen, billen, heupen en buik. Het silhouet ziet er globaal strakker uit, de huid is steviger.

Aarzel niet en maak nu uw afspraak online

bottom of page