Natuurlijke schoonheid

Wat is een goede lichaamsverzorging?

Je lichaamshuid verzorgen is zoveel meer dan een hydraterende bodycrème smeren. Met de juiste producten voor jouw unieke huididentiteit beantwoord je heel gericht aan de noden van jouw huid. Je Care Skin Coach analyseert je huid en bespreekt met jou de invloed van je levensstijl op de conditie van je huid. Op basis van je Body ID formuleren jullie samen een haalbare aanpak om probleemzones aan te pakken.

Doeltreffende oplossingen voor elke huid.

Je hoeft niet te blijven zitten met zware benen, cellulite, verslapte huid of vetophopingen in bepaalde zones. Voor elk van die problemen is er een gerichte behandeling met het hoogtechnologische toestel: de ENDO BODY SHAPER. In combinatie met de uiterst werkzame professionele producten dringt de behandeling door tot diep in de huid.

 

Om snel zichtbaar resultaat te boeken, is de eerste stap voor je lichaamsverzorging een Body Care Kuur. Afhankelijk van je einddoel kies je voor een Advanced- of een High Tech-kuur, waarbij je Care Skin Coach 2 à 3 keer per week de gekozen zones sculpteert. Daarna hou je je resultaten op peil met een Body Care-verzorgingsplan.

Met de Advanced-verzorging behandel je één van vijf zones: de bovenarmen, de buik, de kuiten, de bovenbenen of de heupen en de billen. De High Tech-verzorging pakt vier zones samen aan in één sessie: de buik, bovenbenen, billen en heupen.

Aanpak

  • GERICHTE AANPAK VAN HUIDPROBLEMEN

  • HOOGTECHNOLOGISCH TOESTEL: DE ENDO BODY SHAPER

  • BESTRIJDT CELLULITE, VERSLAPTE HUID, VETOPHOPINGEN EN ZWARE BENEN

  • UITERST WERKZAME PROFESSIONELE PRODUCTEN

  • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT DANKZIJ EEN BODY CARE KUUR

Care-personal-Beauty-Body-Verzorgingen-Body-Coaching (1).png

Ogen laten je gezicht spreken. Vergeet ze daarom geen extra aandacht te geven tijdens jouw dagelijkse of wekelijkse beautyroutine. Hieronder toon ik je enkele producten die je thuis kan gebruiken om je oogcontouren te gaan verzorgen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop of in het salon. Zonder deze producten zijn behandelingen in het salon minder effectief!

Behandelingen

Aarzel niet en maak nu uw afspraak online