top of page
Natuurlijke schoonheid

Wat is Body Contouring?

Bodycontouring is een zeer gewilde behandeling. Veel mensen hebben een gezonde levensstijl waarbij ze goed eten, regelmatig bewegen, een gezond lichaamsgewicht hebben maar toch hier en daar wat vetophopingen, vochtophopingen, huidverslapping,... hebben die niet weg te sporten zijn. Body contouring met onze revolutionaire ENDO BODY SHAPER is de ideale oplossing als mooie aanvulling op een gezonde levensstijl.

Doeltreffende oplossingen voor elke huid.

Je hoeft niet te blijven zitten met zware benen, cellulite, verslapte huid of vetophopingen in bepaalde zones. Voor elk van die problemen is er een gerichte behandeling met het hoogtechnologische toestel: de ENDO BODY SHAPER. In combinatie met de uiterst werkzame professionele producten dringt de behandeling door tot diep in de huid.

 

Om snel zichtbaar resultaat te boeken, is de eerste stap voor je lichaamsverzorging een Body Care Kuur. Afhankelijk van je einddoel kies je voor een Advanced- of een High Tech-kuur, waarbij je Care Skin Coach 2 à 3 keer per week de gekozen zones sculpteert. Daarna hou je je resultaten op peil met een Body Care-verzorgingsplan.

Met de Advanced-verzorging behandel je één van vijf zones: de bovenarmen, de buik, de kuiten, de bovenbenen of de heupen en de billen. Door op 1 zone te focussen kunnen we mooie resultaten realiseren zoals de billen liften (but lift), verslapte armen verstrakken of een verslapte buik aanpakken na een bevalling.

De High Tech-verzorging pakt vier zones samen aan in één sessie: de buik, bovenbenen, billen en heupen.

Aanpak

 

 • GERICHTE AANPAK VAN HUIDPROBLEMEN

 • HOOGTECHNOLOGISCH TOESTEL: DE ENDO BODY SHAPER

 • BESTRIJDT CELLULITE, VERSLAPTE HUID, VETOPHOPINGEN EN ZWARE BENEN

 • UITERST WERKZAME PROFESSIONELE PRODUCTEN

 • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT DANKZIJ EEN BODY CARE KUUR

Ogen laten je gezicht spreken. Vergeet ze daarom geen extra aandacht te geven tijdens jouw dagelijkse of wekelijkse beautyroutine. Hieronder toon ik je enkele producten die je thuis kan gebruiken om je oogcontouren te gaan verzorgen. Ze zijn allemaal verkrijgbaar in de webshop of in het salon. Zonder deze producten zijn behandelingen in het salon minder effectief!

CPB 20204011.jpg

Leer je lichaamshuid kennen met de EF SKIN VISION

Met het speciaal voor Care ontwikkelde EF Skin Vision-toestel analyseert je Skin Coach 4 parameters in je lichaamshuid. Is je huid gedehydrateerd of kan de textuur beter? Zodra je je Body ID kent, kan je je probleemzones/huidproblemen gericht aanpakken!

 • GRATIS HUIDANALYSE & KENNISMAKINGSGESPREK

 • HAARSCHERPE CAMERA MET 100X ZOOM

 • PRECIEZE DIAGNOSE VAN DE HUID

 • KRIJG GEPERSONALISEERD ADVIES

 • PAK JE PROBLEEMZONES DOELTREFFEND AAN

Daarna behandelen we de probleemzones/huidproblemen met
de ENDO BODY SHAPER.

De Endo Body Shaper heeft 4 revolutionaire niet-invasieve technieken die simultaan worden gebruikt in een behandeling: LED Therapie, Endodermale Massage, Radiofrequentie en Low Lever Laser. Samen zorgen deze technologieën voor:

 • Een verstevigende werking om huidverslapping tegen te gaan. Dit zorgt voor een liftend, gladmakend, opspannend effect op je huid.

 • Een drainerende werking om huidimperfecties door cellulite te verminderen. Deze massage wordt ook vooral gebruikt om zware benen te verlichten.

 • Een verwarmende werking om je huid terug in balans te brengen en je huidaspect te verbeteren.

 • Een stimulerende werking om je figuur en silhouet te corrigeren.

Kortom, ons compleet verzorgingsplan:

Care-personal-Beauty-Body-Verzorging-Wetenschappelijk.jpg

Behandelingen

Aarzel niet en maak nu uw afspraak online

bottom of page