top of page

KUREN EN TRAJECTEN

Om bepaalde resultaten te kunnen garanderen wordt er vaak met kuurbehandelingen gewerkt. Je kan dit vergelijken met sporten; 1x gaan lopen of fitnessen zal je niet voorzien van dat gedroomd zomerlichaam. Met het gelaat is dit niet anders.. Je moet de huid met regelmaat 'prikkelen' om zichzelf te gaan verbeteren. Enkel zo bekom je een langdurig resultaat. Uiteraard: eenmaal de kuur afgelopen is, blijft het van groot belang om de huid met regelmaat te verzorgen. Dit door middel van een goede thuisverzorging en een onderhoudsbehandeling in het salon elke 4 -8 weken. Welke kuren, producten en onderhoudsbehandelingen (en hun frequentie) er voor jou nodig zijn wordt besproken tijdens de huidanalyse.

Je kan de kuurbehandelingen na een INTAKE SKIN ID ook aankopen via de webshop.

Oogcrème behandeling

PREMIUM EYE TREATMENT KUUR

Ontdek de kracht van de Premium Eye Treatment kuur! Verzorg je ogen optimaal met onze speciale kuurverzorging. Laat je ogen stralen en verminder tekenen van vermoeidheid en veroudering. Voel je fris en zelfverzekerd met elke blik. Probeer onze kuur nu en zie het verschil!

SKIN PEEL KUUR

Deze behandeling is de sleutel tot een stralende en gezonde huid. Verwijder dode huidcellen, egaliseer je teint en verminder fijne lijntjes en rimpels. Met een chemische peeling krijg je een frisse start voor je huid. Durf te stralen!

acne-behandeling_edited_edited.jpg

ACNE TRAJECT

Bye bye acne! Met ons acne traject ben je binnen no time van die vervelende puistjes af. Onze speciale formule pakt de oorzaak van acne aan en zorgt voor een stralende, gladde huid. Say hello to clear skin! Boek nu en zie het verschil.

Glimlachende Vrouw

SKIN LIFT KUUR

Ontdek de ultieme huidliftende behandeling! Zeg gedag tegen verslapping en hallo tegen een jeugdige uitstraling. Boost je zelfvertrouwen met deze geweldige oplossing. Probeer het nu!

Products-for-Hyperpigmentation-Banner-web_edited.jpg

PIGMENTATIE TRAJECT

"Bye bye, pigmentvlekken! Met ons pigmentatietraject ben je binnenkort weer stralend en egaler. Onze professionele behandelingen zijn speciaal ontworpen om ongewenste pigmentatie aan te pakken en je huid te verhelderen. Zeg maar dag tegen die vervelende vlekjes en hallo tegen een gezonde en mooie teint! Boek nu en zie zelf het verschil!"

microneedling_edited.jpg

MICRONEEDLING KUUR

Ontdek de magie van microneedling met onze exclusieve kuur! Verwen je huid met deze revolutionaire behandeling en zie hoe fijne lijntjes, littekens en pigmentvlekken vervagen. Met slechts een paar sessies zul je versteld staan van de verbetering van je huidtextuur en -tint. Ga voor een stralende en jeugdige uitstraling met onze microneedling kuur. Boek nu en geef jezelf het cadeau van een prachtige huid!

bottom of page