HET SALON IS GESLOTEN VAN ZATERDAG 25 SEPTEMBER TOT EN MET DINSDAG 5 OKTOBER EN VAN VRIJDAG 15 OKTOBER TOT EN MET WOENSDAG 20 OKTOBER.

Home » Behandelingen » Skin » Huidverbetering » Gratis Huidanalyse

Alles start met een huidanalyse


Herken je dit?

IK BEN NIET TEVREDEN MET HOE MIJN HUID ER UIT ZIET EN...

 • Ik weet eigenlijk niet hoe ik mijn huid correct moet verzorgen.
 • Ik heb geen idee wat mijn huid op dit moment nodig heeft.
 • Ik heb al alles geprobeerd maar niets lijkt echt te werken tot nu toe.
 • Ik heb een uitpuilende kast met verzorgingsproducten waarover ik geen zicht meer heb.
 • Ik kan mijn huidige verzorgingsroutine niet aanhouden omwille van tijdsgebrek en/of onvoldoende resultaten.
 • Ik wil eindelijk een verzorgingsplan op maat van mijn huidtype.
 • Ik wil iemand die mij motiveert en adviseert over hoe ik ECHTE resultaten kan gaan halen zodat Skin Care een onderdeel kan worden van mijn dagelijkse routine.

...Dan kan ik jou daarbij helpen!!

Je huid onder de loep

VIA EEN PROFESSIONELE ANALYSE VAN NEGEN ESSENTIËLE ELEMENTEN

Huidanalyse Oudenaarde

Om een persoonlijk verzorgingsplan op te kunnen stellen moeten we altijd eerst starten met een huidanalyse. Enkel zo kunnen we jouw huid leren kennen en weten we welke verzorgingen en producten het beste zullen werken en je de mooiste resultaten zullen bieden.

 

Tijdens een huidanalyse meet ik met het het EF SKIN VISION apparaat 9 parameters in je huid. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.  Samen bieden ze een compleet beeld van wat jouw huid precies nodig heeft. 

 

Aansluitend kan ik jou informeren over de correcte producten (Youth Lab of Care Personal Beauty) en Verzorgingen

 

Om de vinger aan de pols te kunnen houden, is een huidanalyse aangeraden 1x per 6 maand.

Skin Coaching is enkel voor wie écht een verschil wil maken voor zijn huid en wil werken aan zijn verzorgingsroutine.

Wil je dit graag maar staat gebrek aan tijd of budget je in de weg? Geen zorgen, dan maak ik ook voor jou een verzorgingsplan op maat!

 • KRIJG EEN GEDETAILLEERD BEELD VAN JE HUID
 • ONTDEK WAT JE HUID ECHT NODIG HEEFT
 • VERZORG JE GELAAT ULTRAGERICHT
 • DETECTEER EN VERMIJD TOEKOMSTIGE HUIDPROBLEMEN
Huidanalyse Oudenaarde

Menu Huidanalyse


HUIDANALYSE 

 ̶€̶ ̶̶̶4̶̶̶5̶̶̶  GRATIS - 45 min.

Gedetailleerde huidanalyse met het apparaat EF Skin Vision. Iedere huid is uniek, daarom analyseren we samen waar jouw huid op dit moment nood aan heeft. Het huidanalyse apparaat voert een complete digitale analyse uit. Het bepaalt binnen enkele minuten jouw huididentiteit, op basis van negen specifieke metingen: Hydratatie, Overtollig talg, Elasticiteit, Schilfering, Poriën, Pigmentvlekken, Kraaienpootjes, Voorhoofdsrimpels, Couperose.


GRATIS HUIDANALYSE + BIO PEEL

 ̶€̶1̶3̶5̶  €90 - 105 min.

Een huidanalyse is steeds verplicht voorafgaand aan eender van onze verzorgingen. Kan je niet wachten om al een eerste Bio Peel behandeling te ondergaan? Boek dan deze combo.


HUIDANALYSE + EXPERT

̶€̶ ̶̶̶1̶2̶5̶  €80 - 80 min.

Ideaal wanneer U meteen een eerste verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een doeltreffende verzorging met producten op maat. De EXPERT verzorging is een manuele verzorging op maat en geschikt voor iedereen, ook voor zwangere vrouwen.


HUIDANALYSE + ADVANCED VERZORGING

 ̶€̶ ̶̶̶1̶4̶5̶ €100 - 100 min.

Ideaal wanneer U meteen een eerste verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een advanced verzorging op maat. Hierbij worden 1 of 2 technologieën ingezet met het EF Skin Care verzorgingsapparaat. Let op: bij volgende contra-indicaties is het gebruik van het EF Skin Care apparaat niet aangewezen en kiest U best voor de EXPERT verzorging.


HUIDANALYSE + HIGH TECH

 ̶€̶ ̶̶̶1̶6̶5̶ €120 - 120 min.

Ideaal wanneer U meteen een eerste verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door de exclusieve High Tech-verzorging die de vier Care-toptechnologieën verenigt. Let op: bij volgende contra-indicaties is het gebruik van het EF Skin Care apparaat niet aangewezen en kiest U best voor de EXPERT verzorging.