HET SALON IS GESLOTEN VAN ZATERDAG 25 SEPTEMBER TOT EN MET DINSDAG 5 OKTOBER EN VAN VRIJDAG 15 OKTOBER TOT EN MET WOENSDAG 20 OKTOBER.

Home » Behandelingen » Skin » Huidverbetering » Care Personal Beauty

Care Personal Beauty


Het concrete doel? 

EEN EGALERE, ZUIVERE, MOOIERE,... EN JONGERE HUID!

Een overzichtelijk plan van aanpak om jouw huid naar zijn mooiste zelve te helpen:

 

  1. Een GRATIS huidanalyse t.w.v. 45 euro: we brengen jouw huid in beeld en bekijken samen wat je huid écht nodig heeft.
  2. Thuisverzorging: a.d.h.v. de huidanalyse weten we nu bij welke producten jouw huid baat heeft. Ik leg je het 1,2 6 programma van Care uit met een kleine demonstratie.
  3. Verzorgingen in het salon: om optimaal resultaat te bekomen is een verzorging in het salon een must. Ik leg je uit welke behandelingen het beste passen bij jouw doel. Ik adviseer om 4 afspraken vast te leggen met een tussenpoos van telkens 6 a 8 weken.
  4. Wanneer je thuisverzorging en de 4 gelaatsverzorgingen correct hebt opgevolgd dan is het tijd voor een nieuwe huidanalyse. Zo kunnen we samen zien welke resultaten je hebt behaald en waar nodig bijgestuurd kan worden. 
Care Personal Beauty Oudenaarde

Skin Coaching is enkel voor wie écht een verschil wil maken voor zijn huid en wil werken aan zijn verzorgingsroutine.

Wil je dit graag maar staat gebrek aan tijd of budget je in de weg? Geen zorgen, dan maak ik ook voor jou een verzorgingsplan op maat!

SKIN producten

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE OP JOUW MAAT

 

Met de verzorgingsproducten voor thuis ondersteun je het effect van de behandelingen in het salon. Met de verzorging in 6 duidelijke stappen behoud je de verbeterde conditie van je huid optimaal: het 126-programma is dan ook precies afgestemd op jouw unieke huididentiteit.

Heb je een drukke agenda en verkies je een verzorging in minder stappen? Geen nood: Care Personal Beauty is er ook voor jou. Ook het 124- en 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Ik demonstreer hoe je de producten gebruikt voor het beste resultaat. Hoe breng je het aan, hoe vaak, en hoeveel dan precies? Je krijgt een heldere uitleg en kan altijd terecht bij mij als je nog vragen hebt.

 

Care Personal Beauty Oudenaarde

SKIN verzorgingen

AANGEPAST AAN DE IDENTITEIT VAN JE HUID, ONTWIKKELD VOLGENS MEDISCHE NORMEN

Aaricia Versluys

 

Als Care Skin Coach bepaal ik welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. 

Ik houd de vinger aan de pols en raadt een verzorging aan op één van de drie niveaus: Expert, Advanced of High Tech. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid: 

  1. De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.
  2. De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij 1 of 2 technologieën met het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen.
  3. De High Tech-verzorging combineert alle 4 de Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat

Let op: Behandelingen met het EF Skin Care apparaat (dus behalve de EXPERT verzorging) zijn niet geschikt bij volgende contra-indicaties. Er mag ook minstens 3 weken na een behandeling met fillers en andere niet met het apparaat op de huid gewerkt worden.

Word CARE VIP klant

EN GENIET VAN DE VOORDELEN

Care Personal Beauty Oudenaarde

ADVANCED PLAN

 

Persoonlijke begeleiding gedurende het volledige traject

4 advanced behandelingen*

1x afname van jouw persoonlijke 1-6 verzorgingsgamma

 

= 10% korting op alle Care producten**

HIGH TECH PLAN

 

Persoonlijke begeleiding gedurende het volledige traject

4 high tech behandelingen*

1x afname van jouw persoonlijke 1-6 verzorgingsgamma

 

= 10% korting op alle Care producten**

+ 1 gratis Eye Lift oogverzorging

t.w.v. 40 euro

*Meteen in te plannen en vooraf te betalen, er worden in geen enkel geval terugbetalingen gedaan / ** Geldig tot en met de dag van de laatst geplande gelaatsverzorging, daarna kunt U een nieuw plan opstarten

Maximale periode van 1 traject is 1 jaar.

MENU VERZORGINGEN CARE PERSONAL BEAUTY

AANDACHT

Onderstaande behandelingen kunnen enkel geboekt worden nadat U eerst langs bent geweest voor een huidanalyse.

Welke verzorging het best bij U past, wordt besproken tijdens de huidanalyse.


EYE LIFT OOGVERZORGING BIJ GELAATSVERZORGING

+ €40 - +20 min

Liftende oogverzorging voor een heldere en wakkere blik. Intensieve verzorging van de oogcontour; met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti-aging massage, actieve Expert Eye patch en intensieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt vermoeidheid weg. Te boeken in combinatie met een gelaatsverzorging naar keuze.


ADVANCED CLEAN CARE 

€55 - 30 min

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.


EXPERT 

€80 - 45 min.

De Expert verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten. In functie van jouw ID Skin wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid.


ADVANCED GLOW

€100 - 60 min.

Een diepe behandeling die focust op oxygenatie en cellulaire regeneratie. Het ontgift de huid en doet haar intens stralen.
Dit is de ideale behandeling voor mensen die last hebben van een doffe, vermoeide huid. Vaak ten gevolge van stress, roken, pigmentvlekken, gebrek aan energie,.. We laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.


ADVANCED YOUTH

€100 - 60 min.

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. De teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.


ADVANCED ANTI-AGING

€100 - 60 min.

Allround anti-aging verzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnélittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid, ook rond de ogen, voor een heldere blik.


ADVANCED LIFTING 

€100 - 60 min.

Liftende anti-aging verzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. De vorm van het gezicht wordt weer strakker en jonger.


HIGH TECH

€120 - 75 min.

De exclusieve High Tech verzorging brengt alle vier de Care toptechnologieën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster gaan we de huid opfrissen en tekenen van vermoeidheid vervagen, ook rond de ogen, voor een heldere blik. Het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit, de huid wordt strakker en egaler.

Deze  behandelingen en prijzen zijn excl. epilaties en dienen apart bijgeboekt te worden.