Huidverbetering met Care 


Ken jij de identiteit van je huid?

ANALYSEER SAMEN MET JE SCHOONHEIDSSPECIALISTE WAT JOUW HUID OP DIT MOMENT NODIG HEEFT

 

Een 100% persoonlijke huidanalyse met het Care apparaat

 

Een huidanalyse is de eerste stap voor een persoonlijke verzorging.  De huid is een dynamisch organisme, daardoor veranderen haar noden continu. Enkel de perfecte kennis van de staat van je huid brengt je tot een verzorging die volledig is afgestemd op je huid.

Het Care huidanalyse apparaat, EF Skin Vision, werkt met een specifiek systeem van beeldvorming, een micro-camera en een meetsonde. Met deze professionele apparatuur kunnen we een gedetailleerd beeld vormen van je huid en een specifieke oplossing bieden voor ieder huidprobleem.

 

Care onthult de identiteit van je huid

VIA EEN PROFESSIONELE ANALYSE VAN NEGEN ESSENTIËLE ELEMENTEN

 

Iedere huid is uniek. Samen analyseren we waar jouw huid op dit moment naar snakt.
Het huidanalyse apparaat voert een complete digitale analyse uit van je huid. Het bepaalt binnen enkele minuten jouw huididentiteit, op basis van negen specifieke metingen: Hydratatie, Overtollig talg, Elasticiteit, Schilfering, Poriën, Pigmentvlekken, Kraaienpootjes, Voorhoofdsrimpels, Couperose.

Verzorgingsproducten

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE OP JOUW MAAT

 

Ons labo voor onderzoek en ontwikkeling creëert producten met een sterke doeltreffendheid. Alle actieve stoffen die we gebruiken – peptides, aminozuren, vitamines, collageen, zuren, stamcellen… zijn een resultaat van wetenschappelijke innovatie.

Omdat er geen leeftijd staat op huidverzorging is elk product weldoordacht om huidveroudering te voorkomen, met minimum 1 actieve stof die huidveroudering tegengaat.

Je bent uniek. Elke combinatie van verzorgingsproducten brengt gepersonaliseerde oplossingen voor jouw huid, die gelijk staan aan resultaat en doeltreffendheid.

Gepersonaliseerde verzorging

AANGEPAST AAN DE IDENTITEIT VAN JE HUID

 

NIVEAU 1 - EXPERT

 

De Expert verzorgingen zijn zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten.

 

NIVEAU 2 - ADVANCED

 

De complete Advanced verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care verzorgingsapparaat. Het apparaat gaat nog dieper reinigen, producten dieper laten inwerken, spieren stimuleren, de circulatie bevorderen en huidcellen activeren.

 

NIVEAU 3 - HIGH TECH

 

De exclusieve High Tech verzorgingen brengen alle Care toptechnologieën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. De verzorgingen worden uitgevoerd met het Care apparaat en de meest actieve professionele producten. Het apparaat wordt volledig ingesteld naar jouw identiteit.

 

MENU VERZORGINGEN CARE

HUIDANALYSE EF SKIN VISION 

€25

Dit bedrag dient volledig vooraf betaald te worden bij het inboeken van de afspraak. De prijs van analyse is 15 euro bij aankoop vanaf 3 producten. Bij aankoop van het volledige 1,2,6 verzorgingsprotocol is de huidanalyse gratis. Het reeds betaalde bedrag wordt in vermindering gebracht bij het afrekenen.

Gedetailleerde huidanalyse met het apparaat EF Skin Vision. Iedere huid is uniek, daarom analyseren we samen waar jouw huid op dit moment nood aan heeft. Het huidanalyse apparaat voert een complete digitale analyse uit. Het bepaalt binnen enkele minuten jouw huididentiteit, op basis van negen specifieke metingen: Hydratatie, Overtollig talg, Elasticiteit, Schilfering, Poriën, Pigmentvlekken, Kraaienpootjes, Voorhoofdsrimpels, Couperose.

 

HUIDANALYSE + ADVANCED CLEAN CARE

€80

De prijs van analyse is 15 euro bij aankoop vanaf 3 producten. Bij aankoop van het volledige 1,2,6 verzorgingsprotocol is de huidanalyse gratis. Het reeds betaalde bedrag wordt in vermindering gebracht bij het afrekenen.

Ideaal wanneer U meteen een detox behandeling wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een huidverbeterende verzorging en dieptereiniging met behulp van de Ultra Scrubber. Daarmee verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid.

 

HUIDANALYSE + EXPERT

€105

De prijs van analyse is 15 euro bij aankoop vanaf 3 producten. Bij aankoop van het volledige 1,2,6 verzorgingsprotocol is de huidanalyse gratis. Het reeds betaalde bedrag wordt in vermindering gebracht bij het afrekenen.

Ideaal wanneer U meteen een manuele verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een doeltreffende verzorging met producten op maat. Geschikt voor klanten die geen specifieke verwachtingen of huidproblemen hebben en gewoon even willen komen ontspannen.

 

HUIDANALYSE + ADVANCED YOUTH 

€125

De prijs van analyse is 15 euro bij aankoop vanaf 3 producten. Bij aankoop van het volledige 1,2,6 verzorgingsprotocol is de huidanalyse gratis. Het reeds betaalde bedrag wordt in vermindering gebracht bij het afrekenen.

Ideaal wanneer U meteen een meer uitgebreide gelaatsverzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een verhelderende, egaliserende verzorging. 

 

EYE LIFT OOGVERZORGING 

€60

Behandeling die werkt op donkere kringen, wallen, rimpeltjes.

 

EYE LIFT OOGVERZORGING BIJ GELAATSVERZORGING

+ €40

Behandeling die werkt op donkere kringen, wallen, rimpeltjes. In combinatie met een gelaatsverzorging naar keuze.

 

Onderstaande behandelingen kunnen enkel geboekt worden nadat U eerst bent langs geweest voor een huidanalyse, enkel op deze manier kunnen we de behandeling volledig op maat samenstellen. Tijdens de huidanalyse krijgt U ook meteen de juiste adviezen over welke behandeling het beste bij U past. Of U kunt zoals bovenstaand vermeld meteen een huidanalyse in combinatie met een gelaatsverzorging boeken.

 

EXPERT 

€80

De Expert verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten. In functie van jouw ID Skin wordt er specifiek gewerkt op de noden van jouw huid.

 

ADVANCED CLEAN CARE 

€55

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skincare apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid.

 

ADVANCED YOUTH

€100

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. Je huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. Je teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

 

ADVANCED ANTI-AGING

€100

Allround anti-aging verzorging voor een vermoeide huid.Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnélittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid, ook rond de ogen, voor een heldere blik.

 

ADVANCED LIFTING 

€100

Liftende anti-aging verzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. De vorm van het gezicht wordt weer strakker en jonger.

 

HIGH TECH

€120

De exclusieve High Tech verzorging brengt alle vier de Care toptechnologieën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster gaan we de huid opfrissen en tekenen van vermoeidheid vervagen, ook rond de ogen, voor een heldere blik.Het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit, de huid wordt strakker en egaler.

 

Deze prijzen zijn excl. epilaties en dienen apart bijgeboekt te worden.