Home » Handleiding afspraak maken

Handleiding: online afspraak maken.


Het online afspraken systeem is heel gemakkelijk in gebruik. Toch is het mogelijk dat U tegen wat moeilijkheden aanloopt.

Indien je volgende stappen correct uitvoert, zouden er geen problemen meer mogen zijn:

 

  1. Klik de gewenste behandeling(en) aan. Wanneer je ze aanduidt komt er een groen vinkje naast te staan. Onderaan het kader komt een overzicht van het aantal aangeklikte behandelingen. Klik dan op ‘volgende stap’.
  2. Duid een datum en tijdstip aan die voor jou passen.

  3. Vul je persoonlijke gegevens in, controleer dat deze juist ingevuld zijn. Zeker het e-mail adres moet correct zijn, daar krijg je een bevestiging van de afspraak naar gestuurd.

  4. Indien U met een cadeaubon boekt, dien je het cadeaubon nummer te noteren bij ‘opmerkingen’. Ook eventuele vragen kunt U hierbij noteren.

  5. Voor de behandelingen wordt er een voorafbetaling gevraagd. Meestal is dit 50%, maar dit kan ook het volledige bedrag van de behandeling zijn. Deze kan voldaan worden door op de knop ‘direct betalen’ te klikken. Voldoe je dit niet, dan wordt de afspraak niet ingepland maar blijft het plaatsje wel ca 15 min geblokkeerd in de agenda. Daarna kunt U het eventueel opnieuw selecteren.
    Indien U een geldig cadeaubon nummer heeft ingegeven bij opmerkingen, wordt dit voorschot binnen de 24u teruggestort.

  6. Indien U voorgaande stappen correct hebt gevolg, krijgt U een bedankscherm te zien. Ook krijgt U per e-mail een bevestiging van de afspraak.

 

Online boeken voor 2 personen is momenteel niet mogelijk.

Vindt U geen geschikt plaatsje? Dan kan je je aanmelden voor de wachtlijst op de gewenste datum(s).

 

Boekt U met een GSM en ondervindt U problemen? Probeer de telefoon eens opnieuw op te starten. Heeft U dan nog steeds problemen? Dan probeert U het best eens via de computer/laptop.

 

Ondervindt U desondanks toch nog problemen bij het boeken? Neem gerust contact op.