Om familiale reden is het salon gesloten tot zeker 5/06 - Telefonisch zal ik niet bereikbaar zijn - Gelieve voor dringende zaken een e-mail te sturen

Home » Aanbod » Beauty » Hand-en nagelverzorging

Hand-en nagelverzorging


Manicure Royal

Mooie, goed verzorgde handen zijn meer dan een prachtig zicht voor het oog.

 

De perfecte manicure verbetert niet enkel het algemene uiterlijk van de vrouw, maar zorgt er ook voor dat iedereen die haar groet met een handdruk niet anders kan dan opmerken hoeveel aandacht ze heeft voor detail en vrouwelijkheid.

 

Onze handen zijn onze visitekaartjes, en goed verzorgde handen zorgen ervoor dat een goeie indruk telkens wordt achtergelaten. Zowel op zakelijk vlak als tijdens sociale gelegenheden groeten we vaak collega's en vrienden… met onze hand!

 

Helaas toont de leeftijd zich snel op onze handen. In tegenstelling tot andere delen van het lichaam zoals het gezicht, verouderen onze handen zeer snel. Dit kan je echter tegengaan door geregeld een professionele manicure te ondergaan die ervoor zal zorgen dat uw nagels in uitstekende conditie zijn en uw handen er formidabel uitzien!

 

Het belang van een manicure draait niet enkel om de glamour, maar heeft ook een praktisch nut. Nagels worden verzorgd om ervoor te zorgen dat ze niet zo snel breken en afbrokkelen door dagelijkse acties, klusjes, veelvuldig handen wassen…

Manicure Gelpolish Oudenaarde

Gelpolish

Bent u het zat om de hele tijd uw nagels te moeten lakken en zijn gel- of acrylnagels niet aan u besteed? Dan is gel polish of gellak voor u ongetwijfeld de oplossing bij uitstek! Met gel polish geniet u wekenlang van perfect gelakte nagels en is afbladderende nagellak voorgoed verleden tijd. Gel polish voelt soepel en natuurlijk aan, en verstevigt uw nagels zonder ze te beschadigen.

 

Deze semi-permanente nagellak kan geplaatst worden in een kleur en zelfs als french manicure. Bij A.V. Beauty & Brow Bar heb je keuze uit wel meer dan 100 kleuren!

Telkens opnieuw ga je naar huis met schitterende nagels die minstens 2 weken blijven zitten.

 

MENU VERZORGINGEN HANDEN EN NAGELS

MANICURE ROYAL

€60

Gun je handen en nagels de verzorging die ze verdienen! Kies voor deze uitgebreide manicure met oa. een verzachtende peeling en hydraterend masker. De manicure wordt op maat uitgevoerd. Voor elk specifiek probleem (dehydratatie, anti age, beschadiging, broze nagels,..) worden er specifieke producten gebruikt. 


GELPOLISH 

€35

Lakken van de nagels met semi permanente nagellak in jouw favoriete kleur. Heb je nog een laagje gelpolish op liggen? Geen probleem, dan verwijder ik deze eerst op veilige wijze voor je.


GELPOLISH VERWIJDEREN

€25

Ben je de lak beu? Jammer! Dan verwijder ik deze in alle veiligheid.


+ MANICURE ROYAL

+ €40

Indien je naast je gelpolish behandeling of het verwijderen ervan een uitgebreide handverzorging wenst kan dit in combinatie met de Manicure Royal.