Verzorg je gelaat met Care


Ontdek je SKIN ID

DE UNIEKE IDENTITEIT VAN JE HUID

 

 

Voor we van start gaan met een behandeling, bepaalt ik jouw unieke Skin ID. Een geavanceerd toestel, de EF SKIN VISION, meet 9 elementen die samen de identiteit van jouw huid bepalen. 

Ik stel bij de kennismaking vragen over je levensstijl, want ook die heeft een grote impact op je huid. Je eetgewoonten, roken, een job waarbij je de hele dag in droge kantoorlucht zit… Die factoren beïnvloeden je huid en vergen een specifieke aanpak. Tot slot bekijk ik hoe je je huid op dit moment verzorgt en wat er op dat vlak eventueel anders en efficiënter kan.

 

Je huid onder de loep

VIA EEN PROFESSIONELE ANALYSE VAN NEGEN ESSENTIËLE ELEMENTEN

Tijdens een huidanalyse meet ik met het het EF SKIN VISION apparaat 9 parameters in je huid. Schilfers, dehydratatie, couperose, overtollige talg, uitgezette poriën, pigmentvlekken, rimpels, textuur en tot slot de algemene stevigheid van je huid: ze hebben allemaal een invloed op de jeugdige, gezonde uitstraling die we nastreven.

Samen bieden ze een compleet beeld van wat jouw huid precies nodig heeft. Het huidanalysetoestel formuleert ten slotte een verzorgingsadvies op jouw maat.

  • KRIJG EEN GEDETAILLEERD BEELD VAN JE HUID
  • ONTDEK WAT JE HUID ECHT NODIG HEEFT
  • VERZORG JE GELAAT ULTRAGERICHT
  • DETECTEER EN VERMIJD TOEKOMSTIGE HUIDPROBLEMEN

SKIN producten

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE OP JOUW MAAT

 

 

 

Met de verzorgingsproducten voor thuis ondersteun je het effect van de behandelingen in het salon. Met de verzorging in 6 duidelijke stappen behoud je de verbeterde conditie van je huid optimaal: het 126-programma is dan ook precies afgestemd op jouw unieke huididentiteit.

Heb je een drukke agenda en verkies je een verzorging in minder stappen? Geen nood: Care Personal Beauty is er ook voor jou. Ook het 124- en 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Ik demonstreer hoe je de producten gebruikt voor het beste resultaat. Hoe breng je het aan, hoe vaak, en hoeveel dan precies? Je krijgt een heldere uitleg en kan altijd terecht bij mij als je nog vragen hebt.

 

Lees hier meer over jouw beautyroutine in 6 stappen

SKIN verzorgingen

AANGEPAST AAN DE IDENTITEIT VAN JE HUID

 

Als Care Skin Coach bepaal ik welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. Soms is dat een manuele behandeling, op andere momenten is een verzorging met het hoogtechnologisch verzorgingsapparaat aangewezen. Na een zonvakantie, een stressvolle periode, een stevige detox: er zijn zoveel factoren die beïnvloeden wat jouw huid nodig heeft.

 

Ik houd de vinger aan de pols en raadt een verzorging aan op één van de drie niveaus: Expert, Advanced of High Tech. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid.

 

De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.

De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen.

De High Tech-verzorging combineert alle Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat.

MENU VERZORGINGEN CARE

HUIDANALYSE 

€25 - 30 min.

De prijs van analyse is 15 euro bij aankoop vanaf 3 producten. Bij aankoop van het volledige 1,2,6 verzorgingsprotocol is de huidanalyse gratis. Het reeds betaalde bedrag wordt in vermindering gebracht bij het afrekenen.

Gedetailleerde huidanalyse met het apparaat EF Skin Vision. Iedere huid is uniek, daarom analyseren we samen waar jouw huid op dit moment nood aan heeft. Het huidanalyse apparaat voert een complete digitale analyse uit. Het bepaalt binnen enkele minuten jouw huididentiteit, op basis van negen specifieke metingen: Hydratatie, Overtollig talg, Elasticiteit, Schilfering, Poriën, Pigmentvlekken, Kraaienpootjes, Voorhoofdsrimpels, Couperose.


HUIDANALYSE + EXPERT

€105 - 80 min.

De prijs van analyse is 15 euro bij aankoop vanaf 3 producten. Bij aankoop van het volledige 1,2,6 verzorgingsprotocol is de huidanalyse gratis. Het reeds betaalde bedrag wordt in vermindering gebracht bij het afrekenen.

Ideaal wanneer U meteen een eerste verzorging wenst aansluitend aan uw huidanalyse. Uw 100% persoonlijke huidanalyse wordt gevolgd door een doeltreffende verzorging met producten op maat. 


EYE LIFT OOGVERZORGING 

€60 - 30 min.

Intensieve verzorging van de oogcontour, met uiterst doeltreffende drukpuntenmassage, liftende anti-agingmassage, actieve Expert Eye patch en intensieve behandeling van de oogcontour met de Oxy Booster. De verzorging vermindert wallen en donkere kringen, egaliseert rimpels, opent de blik en neemt tekenen van vermoeidheid weg.


EYE LIFT OOGVERZORGING BIJ GELAATSVERZORGING

+ €40 - +20 min

Behandeling die werkt op donkere kringen, wallen, rimpeltjes. In combinatie met een gelaatsverzorging naar keuze.

AANDACHT

Onderstaande behandelingen kunnen enkel individueel geboekt worden nadat U eerst bent langs geweest voor een huidanalyse.

De behandelingen (behalve de EXPERT verzorging) zijn niet geschikt voor zwangere vrouwen of personen die minder dan 2 weken voorheen injecties hebben laten plaatsen.

ADVANCED CLEAN CARE 

€55 - 30 min

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.


EXPERT 

€80 - 45 min.

Een zeer doeltreffende manuele verzorging dankzij de precisie van specifieke verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve verzorgingsproducten. In functie van jouw Skin ID wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid. Bovendien werkt de gezichtsmassage relaxerend.


ADVANCED YOUTH

€100 - 60 min.

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. We laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.


ADVANCED ANTI-AGING

€100 - 60 min.

Allround anti-agingverzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnelittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid.


ADVANCED LIFTING 

€100 - 60 min.

Liftende anti-agingverzorging voor een strakkere, jongere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener.


HIGH TECH

€120 - 75 min.

De exclusieve High Tech-verzorging verenigt de vier Care-toptechnologieën. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslappingrimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster vervagen we tekenen van vermoeidheid. Je gezicht ziet er zichtbaar jonger uit.

Deze prijzen zijn excl. epilaties en dienen apart bijgeboekt te worden.