top of page
Care-Personal-Beauty-Je-Bent-Uniek-Header (2)_edited.jpg

Het concrete doel? 

EEN EGALERE, ZUIVERE, MOOIERE,... EN JONGERE HUID!

Een overzichtelijk plan van aanpak om jouw huid naar zijn mooiste zelve te helpen: 

  1. Een huidanalyse: we brengen jouw huid in beeld en bekijken samen wat je huid écht nodig heeft.

  2. Thuisverzorging: a.d.h.v. de huidanalyse weten we nu bij welke producten jouw huid baat heeft. Ik leg je het 1,2 6 programma van Care uit met een kleine demonstratie.

  3. Verzorgingen in het salon: om optimaal resultaat te bekomen is een verzorging in het salon een must. Ik leg je uit welke behandelingen het beste passen bij jouw doel.

  4. Na 6 maanden boeken we een nieuwe huidanalyse. Zo kunnen we samen zien welke resultaten je hebt behaald en waar nodig bijgestuurd kan worden. 

De producten

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE OP JOUW MAAT

Met de verzorgingsproducten voor thuis ondersteun je het effect van de behandelingen in het salon. Met de verzorging in 6 duidelijke stappen behoud je de verbeterde conditie van je huid optimaal: het 126-programma is dan ook precies afgestemd op jouw unieke huididentiteit.

Heb je een drukke agenda en verkies je een verzorging in minder stappen? Geen nood: Care Personal Beauty is er ook voor jou. Ook het 124- en 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Ik demonstreer hoe je de producten gebruikt voor het beste resultaat. Hoe breng je het aan, hoe vaak, en hoeveel dan precies? Je krijgt een heldere uitleg en kan altijd terecht bij mij als je nog vragen hebt.

Shot by Ch_otte-52.jpg

Skin Coaching is enkel voor wie écht een verschil wil maken voor zijn huid

en wil werken aan zijn verzorgingsroutine.
Wil je dit graag maar staat gebrek aan tijd of budget je in de weg?

Geen zorgen, dan maak ik ook voor jou een verzorgingsplan op maat!

Shot by Ch_otte-18.jpg

De verzorgingen

AANGEPAST AAN DE IDENTITEIT VAN JE HUID, ONTWIKKELD VOLGENS MEDISCHE NORMEN

Als Care Skin Coach bepaal ik welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. 

Ik houd de vinger aan de pols en raadt een verzorging aan op één van de drie niveaus: Expert, Advanced of High Tech. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid: 

  1. De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.

  2. De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij 1 of 2 technologieën met het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen.

  3. De High Tech-verzorging combineert alle 4 de Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat. 

Let op: Behandelingen met het EF Skin Care apparaat (dus behalve de EXPERT verzorging) zijn niet geschikt bij volgende contra-indicaties. Er mag ook minstens 3 weken na een behandeling met fillers en andere niet met het apparaat op de huid gewerkt worden.

Behandelingen

Onderstaande behandelingen kunnen enkel geboekt worden nadat U eerst langs bent geweest voor een huidanalyse.

Welke verzorging het best bij U past, wordt besproken tijdens de huidanalyse.

UltraScrubber.webp

ADVANCED CLEAN CARE 

€55 - 30 min

Je huid wordt in de diepte gereinigd met behulp van het EF Skin Care apparaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen. We stimuleren de huidcellen en verbeteren de textuur van de huid.

UltraScrubber.webp

EXPERT 

€80 - 45 min.

De Expert verzorging is zeer doeltreffend dankzij de precisie van specifieke manuele verzorgingstechnieken, in combinatie met de uiterst actieve professionele verzorgingsproducten. In functie van jouw ID Skin wordt er diep gewerkt op de noden van jouw huid.

UltraScrubber.webp

ADVANCED GLOW

€100 - 60 min.

Een diepe behandeling die focust op oxygenatie en cellulaire regeneratie. Het ontgift de huid en doet haar intens stralen.
Dit is de ideale behandeling voor mensen die last hebben van een doffe, vermoeide huid. Vaak ten gevolge van stress, roken, pigmentvlekken, gebrek aan energie,.. We laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

UltraScrubber.webp

ADVANCED YOUTH

€100 - 60 min.

Verhelderende, egaliserende verzorging, voor een egale teint. De huid wordt diepgaand gereinigd en ontgift met de Ultra Scrubber. De teint wordt daarbij geëgaliseerd, we laten de huid opleven en stralen dankzij de Oxy Booster.

UltraScrubber.webp

ADVANCED ANTI-AGING

€100 - 60 min.

Allround anti-aging verzorging voor een vermoeide huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. Deze bestrijdt daarbij rimpels en acnélittekens. De Oxy Booster frist de huid op en vervaagt tekenen van vermoeidheid, ook rond de ogen, voor een heldere blik.

UltraScrubber.webp

ADVANCED LIFTING 

€100 - 60 min.

Liftende anti-aging verzorging voor een strakkere huid. Hierbij worden alle producten diep ingesluisd dankzij de Sono Lifter. Ook rimpels worden hiermee aangepakt. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. De vorm van het gezicht wordt weer strakker en jonger.

UltraScrubber.webp

HIGH TECH

€125 - 75 min.

De exclusieve High Tech verzorging brengt alle vier de Care toptechnologieën samen voor een 100% doeltreffend resultaat. Met de Ultra Scrubber verwijderen we dode huidcellen, zwarte puntjes en gifstoffen, we stimuleren de huidcellen en we verbeteren de textuur van de huid. Producten worden diep ingesluisd met de Sono Lifter. We bestrijden daarbij ook rimpels en acnélittekens. Daarnaast worden huidverslapping, rimpels en expressielijnen gladgestreken met de RF Tightener. Met de Oxy Booster gaan we de huid opfrissen en tekenen van vermoeidheid vervagen, ook rond de ogen, voor een heldere blik. Het gezicht ziet er zichtbaar jonger uit, de huid wordt strakker en egaler.

UltraScrubber.webp

SUPER BOOST & GLOW TREATMENT

€165 - 90 min.

De ideale All In verzorging om je huid te doen stralen als nooit tevoren! Hierbij maken we gebruik van verschillende technieken:

🩷- Dermaplaning verwijdert zachtjes dode huidcellen en donshaartjes.
🩷- Door middel van nanoneedling brengen we het bb glow serum met krachtige ingrediënten diep in de huid.
🩷- De oxybooster stimuleert celregeneratie en bloedcirculatie door zuurstof in de huid te brengen.
🩷- De boosting eye treatment hydrateert en verstevigt de delicate huid rondom je ogen.

Deze behandeling is voor iedereen geschikt behalve voor mensen met actieve acne en zwangere vrouwen.

Aarzel niet en maak nu uw afspraak online

bottom of page