top of page
Care-Personal-Beauty-Je-Bent-Uniek-Header (2)_edited.jpg

Het concrete doel? 

EEN EGALERE, ZUIVERE, MOOIERE,... EN JONGERE HUID!

Een overzichtelijk plan van aanpak om jouw huid naar zijn mooiste zelve te helpen: 

  1. Een huidanalyse: we brengen jouw huid in beeld en bekijken samen wat je huid écht nodig heeft.

  2. Thuisverzorging: a.d.h.v. de huidanalyse weten we nu bij welke producten jouw huid baat heeft. Ik leg je het 1,2 6 programma van Care uit met een kleine demonstratie.

  3. Verzorgingen in het salon: om optimaal resultaat te bekomen is een verzorging in het salon een must. Ik leg je uit welke behandelingen het beste passen bij jouw doel.

  4. Na 6 maanden boeken we een nieuwe huidanalyse. Zo kunnen we samen zien welke resultaten je hebt behaald en waar nodig bijgestuurd kan worden. 

De producten

WETENSCHAPPELIJKE EXPERTISE OP JOUW MAAT

Met de verzorgingsproducten voor thuis ondersteun je het effect van de behandelingen in het salon. Met de verzorging in 6 duidelijke stappen behoud je de verbeterde conditie van je huid optimaal: het 126-programma is dan ook precies afgestemd op jouw unieke huididentiteit.

Heb je een drukke agenda en verkies je een verzorging in minder stappen? Geen nood: Care Personal Beauty is er ook voor jou. Ook het 124- en 123-programma maken een wereld van verschil voor de conditie van je huid.

Ik demonstreer hoe je de producten gebruikt voor het beste resultaat. Hoe breng je het aan, hoe vaak, en hoeveel dan precies? Je krijgt een heldere uitleg en kan altijd terecht bij mij als je nog vragen hebt.

Shot by Ch_otte-52.jpg

Skin Coaching is enkel voor wie écht een verschil wil maken voor zijn huid

en wil werken aan zijn verzorgingsroutine.
Wil je dit graag maar staat gebrek aan tijd of budget je in de weg?

Geen zorgen, dan maak ik ook voor jou een verzorgingsplan op maat!

Shot by Ch_otte-18.jpg

De verzorgingen

AANGEPAST AAN DE IDENTITEIT VAN JE HUID, ONTWIKKELD VOLGENS MEDISCHE NORMEN

Als Care Skin Coach bepaal ik welke verzorging jouw huid op dat moment het meeste baat heeft. 

Ik houd de vinger aan de pols en raadt een verzorging aan op één van de drie niveaus: Expert, Advanced of High Tech. De intensieve behandelingen op maat van jouw huididentiteit verbeteren de kwaliteit van je huid: 

  1. De Expert-verzorgingen bestaan uit manuele verzorgingstechnieken in combinatie met professionele verzorgingsproducten.

  2. De Advanced-verzorgingen werken nog dieper in op de huid dankzij 1 of 2 technologieën met het EF Skin Care-verzorgingsapparaat. Het apparaat reinigt dieper, laat producten dieper inwerken, stimuleert spieren, bevordert de circulatie en activeert huidcellen.

  3. De High Tech-verzorging combineert alle 4 de Care-toptechnologieën voor een 100% doeltreffend resultaat. 

Let op: Behandelingen met het EF Skin Care apparaat (dus behalve de EXPERT verzorging) zijn niet geschikt bij volgende contra-indicaties. Er mag ook minstens 3 weken na een behandeling met fillers en andere niet met het apparaat op de huid gewerkt worden.

Behandelingen

Onderstaande behandelingen kunnen enkel geboekt worden nadat U eerst langs bent geweest voor een huidanalyse.

Welke verzorging het best bij U past, wordt besproken tijdens de huidanalyse.

Aarzel niet en maak nu uw afspraak online

bottom of page