De cadeaubon: Een geschenk voor alle gelegenheden


Niet zeker welke producten of verzorging je cadeau moet geven? Kies dan simpelweg voor de cadeaubon!

 

Doe een bedrag cadeau en de persoon die deze bon krijgt kan dan zelf kiezen in het instituut welke behandeling of producten ze het liefste voor in de plaats willen.

 

Wil je graag een persoonlijke aanpak? Dan kan je de cadeaubon na afspraak ophalen in het salon.

 

Misschien lukt het niet om tot hier te komen? Geen probleem! Dan koop je hem toch gewoon via onderstaande tool? 

 1. Kies een waarde. De waardes waaruit gekozen kan worden zijn standaard ingesteld en zijn: €10,- €25,- €50,- €75,- €100,- en €150,- euro.
 2. Geef jouw persoonlijke gegevens op. Je ziet een overzicht van de aankoop vóór het afrekenen.
 3. Betaal de bon.
 4. Zodra de betaling geslaagd is, ontvang je een mail met daarin de cadeaubon en details (zoals de waarde en het cadeaubon nummer)

Algemene voorwaarden voor cadeaubonnen

 • Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar.
 • Bonnen aangekocht in het salon zelf kunnen verlengd worden met 6 maand tot 2 maanden na vervaldatum mits opleg van 10% van het originele bedrag.
 • Op de dag van de behandeling dient u de bon mee te brengen. Vergeet U deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Indien U de cadeaubon op een later tijdstip (binnen 1 week) binnenbrengt, dan krijgt U het betaalde bedrag terug.
 • Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed.
 • Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de waarde op de bon gebruikt voor het vergoeden van het annuleringsbeleid.
 • Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan derden.
 • Indien U online boekt met cadeaubon dient U de bonnummer te vermelden bij opmerkingen. Eventuele voorschotten worden dan zsm teruggestort.