top of page
roze Kaart

Cadeaubon

EEN GESCHENK VOOR ALLE GELEGENHEDEN 

Niet zeker welke producten of verzorgingen je cadeau kan doen? Kies dan simpelweg voor de cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Doe steeds een bedrag cadeau. De persoon die deze bon krijgt kan dan zelf kiezen welke behandeling(en) en/of product(en) hij/zij hier het liefste voor in de plaats wil.

Wil je graag een persoonlijke aanpak? Dan kan je de cadeaubon na afspraak ophalen in het schoonheidssalon.

Algemene voorwaarden voor cadeaubonnen

  • Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar, maar dit is bespreekbaar.

  • Op de dag van de behandeling dient u de bon mee te brengen. Vergeet U deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Indien U de cadeaubon op een later tijdstip (binnen 1 week) binnenbrengt, dan krijgt U het betaalde bedrag terug.

  • Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed.

  • Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de waarde op de bon gebruikt voor het vergoeden van het annuleringsbeleid.

  • Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan derden.

  • Indien U online boekt met cadeaubon dient U de bonnummer te vermelden bij opmerkingen. Eventuele voorschotten worden dan teruggestort.

Oudenaardebon

Bij A.V. Beauty & Brow Bar kan je ook betalen met de Oudenaardebon.

 

De digitale Oudenaardebon is een geschenkbon uitgegeven door de stad Oudenaarde. Het is en blijft een mooi geschenk om te geven én te krijgen.

Met een Oudenaardebon kan de gelukkige ontvanger terecht bij tal van Oudenaardse handelszaken naar keuze en precies dat kopen wat hij zelf wil. Een gezellig etentje, een mooi juweel, een nieuwe outfit: met een Oudenaardebon kan het allemaal! Je koopt lokaal en je betaalt digitaal. Zo simpel was lokaal shoppen nog nooit!

 

Een Oudenaardebon is 1 jaar geldig vanaf aankoopdatum en kan bij meerdere aankopen en bij verschillende lokale handelaren opgebruikt worden.

 

Koop de Oudenaardebon aan via volgende link: https://cirklo-light.com/products/oudenaarde

Misschien lukt het niet om tot hier te komen? Geen probleem! Koop hem gewoon online via onderstaande tool!

bottom of page