Home » Cadeaubon

Cadeaubon

EEN GESCHENK VOOR ALLE GELEGENHEDEN 


Niet zeker welke producten of verzorgingen je cadeau kan doen? Kies dan simpelweg voor de cadeaubon. Leuk om te geven, nog leuker om te krijgen!

Doe steeds een bedrag cadeau. De persoon die deze bon krijgt kan dan zelf kiezen welke behandeling(en) en/of product(en) hij/zij hier het liefste voor in de plaats wil.

 

Wil je graag een persoonlijke aanpak? Dan kan je de cadeaubon na afspraak ophalen in het salon.

Misschien lukt het niet om tot hier te komen? Geen probleem! Koop hem gewoon online via onderstaande tool!

  1. Kies een waarde. De waardes waaruit gekozen kan worden zijn standaard ingesteld en zijn: €10,- €25,- €50,- €75,- €100,- en €150, €200 en €300.
  2. Geef jouw persoonlijke gegevens op. Je ziet een overzicht van de aankoop vóór het afrekenen.
  3. Betaal de bon.
  4. Zodra de betaling geslaagd is, ontvang je een mail met daarin de cadeaubon en details (zoals de waarde en het cadeaubon nummer)

Tip: bij gsm/tablet kan je ook in het kader zelf scrollen om verder te gaan.

Algemene voorwaarden voor cadeaubonnen

  • Cadeaubonnen hebben een geldigheidsdatum van 1 jaar, maar dit is bespreekbaar. (Alle bonnen die zijn vervallen tijdens de lockdown worden automatisch verlengd t.e.m. 31/12/21)
  • Op de dag van de behandeling dient u de bon mee te brengen. Vergeet U deze echter dan zal het normale tarief in rekening gebracht worden. Indien U de cadeaubon op een later tijdstip (binnen 1 week) binnenbrengt, dan krijgt U het betaalde bedrag terug.
  • Verloren cadeaubonnen kunnen niet worden vergoed.
  • Bij het niet opdagen voor een behandeling met een cadeaubon wordt de waarde op de bon gebruikt voor het vergoeden van het annuleringsbeleid.
  • Cadeaubonnen zijn niet inwisselbaar voor contant geld. De cadeaubon is persoonlijk en kan niet doorgegeven worden aan derden.
  • Indien U online boekt met cadeaubon dient U de bonnummer te vermelden bij opmerkingen. Eventuele voorschotten worden dan teruggestort.