Brow Bar by A.V. Beauty


De Brow Bar is een concept binnen de muren van A.V. Beauty te Oudenaarde voor Iedereen die de perfecte wenkbrauwen wil. Waaronder ook Microblading

Wenkbrauwen zijn erg belangrijk in je gezicht en wie wil er nu geen volle, mooie wenkbrauwen en perfect gevormde wenkbrauwen?

Wenkbrauwen bieden ons veel, heel veel! Waaronder het voornaamste de bescherming. Maar op een snelle tweede en belangrijkste derde vinden we herkenning & uitdrukking en communicatie! De vorm is bepalend voor je gezichtsuitdrukking.

Daarom is het van groot belang dat je kiest voor de juiste vorm die bij je gezicht past. Veel vrouwen (en ook een aantal mannen) willen tegenwoordig zelf de hand hebben in de vorm van hun wenkbrauwen. Hiervoor kan je zeker bij mij terecht.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van epileren, verven of bijknippen en er wordt alleen gewerkt met de beste producten.

Werkwijze

Hoe gaan we van start?

 

 1. Intake gesprek over jouw wensen.
 2. Professionele analyse van je gezicht en wenkbrauwen.
  • Gelaatsuitdrukking.
  • Kleur.
  • Vorm van je gelaat.
  • Conditie van je wenkbrauwen.

 

Hoe gaan we te werk?

 

 1. Kleuren: verdonkeren of pigment geven aan de donshaartjes. (Optioneel)
 2. wenkbrauwen meten.
 3. Uittekenen van de vorm.
 4. Haartjes waxen.
 5. Perfectioneren met het pincet.
 6. De huid kalmeren met een lotion.

MENU BROW BAR

Geen idee welke behandeling je best kiest bij de Brow Bar?

Klik hier

FIRST TIME VISIT

€45

Dit bedrag dient volledig vooraf betaald te worden bij het online boeken.

Is het je eerste bezoek aan de Brow Bar? Dan neem ik voor jou graag de tijd om je die wenkbrauwen te geven waar je altijd al van droomde.

We starten eerst met een uitgebreide intake. Communicatie is heel belangrijk in dit proces, daarom wil ik je graag beter leren kennen. Daarnaast beantwoord ik graag al je vragen. Ik geef je tips en advies en voer aansluitend ook de gewenste behandeling uit (behalve microblading). 

Ik raad aan om 4 tot 6 weken voor aanvang van je afspraak niet meer aan de wenkbrauwen te plukken. Lees hier waarom.

Let op: Dit is NIET hetzelfde als een intake voor microblading! Daarvoor dient U specifiek een intakegesprek voor microblading in te plannen.


PERFECT SHAPE

€22,50

Abonnement: 10 beurten: €180 / 5 beurten: €100

Door gebruik te maken van hars en een pincet shape ik de wenkbrauwen tot ze on fleek zijn.  Alle 'wilde' haren rondom de wenkbrauwen worden verwijderd en te lange haren worden bijgeknipt. Afwerken doe ik met wat brow make up en highlighter. Wil je een 'Kim K' afwerking of liever iets subtiel? Geen probleem! Er zijn verschillende producten voor handen en zo kan ik werken op maat van jouw smaak en wenkbrauwen. 

PS: de producten zijn ook te koop in het salon of in de webshop.


HENNA BROWS

€38

Abonnement: 10 beurten: €325 / 5 beurten: €175

Naast het shapen van de wenkbrauwen worden deze ook afgewerkt met een henna kleuring

Henna blijft tot 5 dagen op de huid, en tot wel 4 weken op de haren.   

Henna is een manier om je wenkbrauwen te voorzien van extra kleur, een volumineuzer effect, alsof je make up aan hebt maar dan zonder de tijd te verspelen in de ochtend.

Let op: henna is niet geschikt voor elke klant! Wanneer je niet voldoende haartjes hebt om op te werken, blijft het effect niet voldoende lang aanwezig en is het contrast tussen het kleur op de huid en de haartjes niet mooi. Dat is zonde. Misschien is microblading een betere optie. Hier geef ik uiteraard graag advies over tijdens je (eerste) bezoek.