• Ontdek ons Care Body Concept!
 • Kies voor één van onze VIP behandelingen!
 • Opendeurdag Laserontharing op 27 oktober, met cava, kortingen en een leuke winactie!

Brow Bar by A.V. Beauty


De Brow Bar is een concept binnen de muren van A.V. Beauty te Oudenaarde voor Iedereen die de perfecte wenkbrauwen wil.

Wenkbrauwen zijn erg belangrijk in je gezicht en wie wil er nu geen volle, mooie wenkbrauwen en perfect gevormde wenkbrauwen?

Wenkbrauwen bieden ons veel, heel veel! Waaronder het voornaamste de bescherming. Maar op een snelle tweede en belangrijkste derde vinden we herkenning, uitdrukking en communicatie

Daarom is het van groot belang dat je kiest voor de juiste vorm die bij je gezicht past. Veel vrouwen (en ook een aantal mannen) willen tegenwoordig zelf de hand hebben in de vorm van hun wenkbrauwen. Hiervoor kan je zeker bij mij terecht.

Er wordt onder andere gebruik gemaakt van epileren, henna of bijknippen en er wordt alleen gewerkt met de beste producten.

Er kan een keuze gemaakt worden tussen klassiek shapen, henna brows of brow lift (lamination), welke het best voor jou past wordt besproken tijdens een 'first time visit'.

Werkwijze

Hoe gaan we van start?

 

 1. Intake gesprek over jouw wensen.
 2. Professionele analyse van je gezicht en wenkbrauwen.
  • Gelaatsuitdrukking.
  • Kleur.
  • Vorm van je gelaat.
  • Conditie van je wenkbrauwen.

 

Hoe gaan we te werk?

 

 1. Kleuren: verdonkeren of pigment geven aan de donshaartjes. (Optioneel)
 2. wenkbrauwen meten.
 3. Uittekenen van de vorm.
 4. Haartjes waxen.
 5. Perfectioneren met het pincet.
 6. De huid kalmeren met een lotion.
Wenkbrauwen Oudenaarde
Henna Brows Oudenaarde
Brow Bar Oudenaarde

MENU BROW BAR

Geen idee welke behandeling je best kiest bij de Brow Bar? >> Klik hier

FIRST TIME VISIT 

€45

Is het je eerste bezoek aan de Brow Bar? Dan neem ik voor jou graag de tijd om je die wenkbrauwen te geven waar je altijd al van droomde.

We starten eerst met een uitgebreide intake. Communicatie is heel belangrijk in dit proces, daarom wil ik je graag beter leren kennen. Daarnaast beantwoord ik graag al je vragen. Ik geef je tips en advies en voer aansluitend ook de gewenste behandeling uit (behalve SPMU en Brow Lift). 

Ik raad aan om 4 tot 6 weken voor aanvang van je afspraak niet meer aan de wenkbrauwen te plukken. Lees hier waarom.

Let op: Dit is NIET hetzelfde als een intake voor microblading/Spmu! Daarvoor dient U specifiek een intakegesprek voor microblading/spmu in te plannen.


PERFECT SHAPE

€22,50

Abonnement: 10 beurten: €180 / 5 beurten: €100

Door gebruik te maken van hars en een pincet shape ik de wenkbrauwen tot ze on fleek zijn.  Alle 'wilde' haren rondom de wenkbrauwen worden verwijderd en te lange haren worden bijgeknipt. Afwerken doe ik met wat brow make up en highlighter. Wil je een 'Kim K' afwerking of liever iets subtiel? Geen probleem! Er zijn verschillende producten voor handen en zo kan ik werken op maat van jouw smaak en wenkbrauwen. Ik creëer je wenkbrauw zoals hij hoort te zijn. 

 

PS: de producten zijn ook te koop in het salon of in de webshop.


HENNA BROWS

€38

Abonnement: 10 beurten: €325 / 5 beurten: €175

Naast het shapen van de wenkbrauwen worden deze ook afgewerkt met een henna kleuring

Henna blijft tot 5 dagen op de huid, en tot wel 4 weken op de haren.   

Henna Brows is een nieuwe, razend populaire, manier van wenkbrauw verven.  De Henna is een alternatief voor het verven van de wenkbrauwen zonder ammoniak of waterstofperoxide. Standaard wenkbrauwverf kleurt alleen de haren maar Henna neemt zowel de haren als huid mee. De Henna zorgt voor een extra strak resultaat, waardoor je wenkbrauwen optisch voller lijken. Het is dan ook een goede optie als je twijfelt over de permanente make-up.  

 

Let op: henna is niet geschikt voor elke klant! Wanneer je niet voldoende haartjes hebt om op te werken, blijft het effect niet voldoende lang aanwezig en is het contrast tussen het kleur op de huid en de haartjes niet mooi. Dat is zonde. Misschien is SPMU een betere optie. Hier geef ik uiteraard graag advies over tijdens je (eerste) bezoek.


BROW LIFT

€55

 

Brow Lift is een nieuwe behandeling waarbij jouw natuurlijke wenkbrauw haartjes in de juiste richting geplaatst worden. De behandeling is het beste te omschrijven als het in blijvend model brengen van je wenkbrauwhaartjes. Dit wordt gedaan met speciale brow lift lotion. Hierdoor ogen je wenkbrauwen meteen veel voller & strakker. De intensiteit en het 'fluffy' gehalte kunnen worden besproken. Het resultaat blijft ca. 6 weken zichtbaar, afhankelijk van de groeicyclus van je wenkbrauwen. Doordat er met de eigen wenkbrauw haartjes wordt gewerkt is deze behandeling voornamelijk geschikt voor wie voldoende wenkbrauwharen heeft.  De behandeling is niet geschikt als je dunne, fijne, korte of heel weinig wenkbrauwharen hebt.

De wenkbrauwen worden ook gewaxt en gestyled zodat ze volledig AF zijn! 


BROW LIFT + TINT 

€65

 

Heb je graag volume en een tintje? Dit kan zeker! Boek dan de brow lift en tint, hierbij worden de haartjes gekleurd zodat er meer structuur gecreëerd wordt. De wenkbrauwen worden ook gewaxt en gestyled zodat ze volledig AF zijn! 


VIP BROW & LASH TREATMENT

€115

Voel je als een echte VIP en kies voor de combinatie van een hennabehandeling en een luxewimperlift met extra's zoals een specifiek masker voor onder de ogen voor een frisse blik en een masker op de wenkbrauwen voor een langere, intensere houdbaarheid van de henna. Deze behandeling vind je in de online agenda terug in de categorie 'combo deluxe'