top of page
Shot by Ch_otte-33.jpg

Brow Bar by A.V. Beauty

In A.V. Beauty te Oudenaarde hebben we het perfecte concept voor iedereen die droomt van perfecte wenkbrauwen - De Brow Bar.

 

Wenkbrauwen spelen een belangrijke rol in ons leven. Ze bieden niet alleen bescherming, maar ook herkenning, uitdrukking en communicatie. Daarom is het essentieel om de juiste vorm te kiezen die bij jouw gezicht past.

 

Tegenwoordig willen veel vrouwen (en zelfs een aantal mannen) graag zelf de controle hebben over de vorm van hun wenkbrauwen. Bij ons ben je hiervoor aan het juiste adres. Onze experts maken gebruik van verschillende technieken, zoals epileren, henna of bijknippen, en werken uitsluitend met hoogwaardige producten.

Shot by Ch_otte-42.jpg

FIRST TIME VISIT 

€48 - 45 min.

Ben je nieuw bij de Brow Bar? Geen zorgen, ik neem graag de tijd om ervoor te zorgen dat je de perfecte wenkbrauwen krijgt waar je altijd al van gedroomd hebt.

 

We beginnen met een uitgebreide intake. Communicatie is ontzettend belangrijk in dit proces, dus ik wil jou graag beter leren kennen. Bovendien sta ik klaar om al jouw vragen te beantwoorden. Ik geef je ook graag tips en advies voordat we de gewenste behandeling uitvoeren (maar helaas geen Powder Brows).

Ik raad aan om 4 tot 6 weken voor je afspraak niet meer aan je wenkbrauwen te plukken. Vraag me gerust waarom, ik leg het graag uit.

Let op: Dit is NIET hetzelfde als een intakegesprek voor Powder Brows! Daarvoor moet je specifiek een apart intakegesprek inplannen.

Shot by Ch_otte-42.jpg

PERFECT SHAPE

€25 - 20 min.

Abonnement:

10 beurten: €225

5 beurten: €112,5

Met behulp van hars en een pincet zorg ik ervoor dat je wenkbrauwen perfect gevormd zijn. Ik haal alle ongewenste haartjes rondom je wenkbrauwen weg en knip te lange haren bij. Als finishing touch breng ik wat brow make-up en highlighter aan. Of je nu een glamoureuze 'Kim K' look wilt of liever iets subtiels, dat is geen probleem! Ik heb verschillende producten tot mijn beschikking, zodat ik kan werken naar jouw smaak en de vorm van jouw wenkbrauwen. Ik creëer de wenkbrauw die hij hoort te zijn. 

Shot by Ch_otte-42.jpg

HYBRID BROWS

€42,5 - 40 min.

Abonnement:

10 beurten: €382,5

5 beurten: €189

Tijdens het vormgeven van de wenkbrauwen wordt er tevens een kleuring aangebracht. Deze kleur blijft tot 5 dagen op de huid zitten en kan tot wel 4 weken op de haartjes blijven zitten. Hybrid Brows is een zeer populaire nieuwe methode voor het verven van wenkbrauwen. De verf zorgt voor een strak resultaat, waardoor de wenkbrauwen er voller uitzien. Het is vooral een goede keuze als je twijfelt over Powder Brows.

 

Houd er rekening mee dat dit niet geschikt is voor iedere klant! Als je niet genoeg haartjes hebt om mee te werken, zal het effect niet lang genoeg aanwezig zijn en zal het contrast tussen de kleur op de huid en de haartjes niet mooi zijn. Dat zou jammer zijn. Wellicht zijn Powder Brows dan een betere optie. 

Shot by Ch_otte-42.jpg

LUXE BROW LIFT (INCL TINT)

€70 - 45min.

Brow Lift is een innovatieve methode om je wenkbrauwen te perfectioneren. Met behulp van speciale lotion worden je natuurlijke wenkbrauwhaartjes in de gewenste positie geplaatst, waardoor ze er meteen voller en strakker uitzien. Het resultaat kan worden aangepast naar jouw voorkeur, of je nu een intense look wilt of liever iets meer fluffy uitstraling. Na de behandeling blijft het resultaat ongeveer 6 weken zichtbaar, afhankelijk van hoe snel jouw wenkbrauwharen groeien. Deze behandeling is voornamelijk geschikt voor mensen met voldoende wenkbrauwharen, dus als je dunne, fijne, korte of weinig haartjes hebt, is dit geen geschikte optie voor jou. Als extra luxe kun je er ook voor kiezen om je wenkbrauwen te laten kleuren en af te werken met een Repair Cream Mask met goud, dat de haren gezond en sterk houdt.

Shot by Ch_otte-42.jpg

VIP BROW & LASH TREATMENT

€110/€135 - 90 min.

Voel je als een echte VIP en kies voor combinatieverzorging.

 

Keuze uit:

Henna Brows + Wimperlifting (€110)

OF

Brow Lift + Wimperlifting (€135)

 

De VIP behandeling wordt uitgevoerd met enkele extra's:

- Oogcontourmasker voor een frisse blik

- Verzorgend Groen Kleimasker op en rond de wenkbrauwen

- Afsluitend met een Repair Cream Mask met Goud voor wimpers en wenkbrauwen

- Een geschenkje

Bij zowel Brow Lift als Wimperlifting is kleuren optioneel. Dit wordt besproken tijdens de afspraak

Aarzel niet en maak nu uw afspraak online

bottom of page