Home » Aanbod » Skin » Behandelingen » CO2 Carboxy Therapie

CO2 Carboxy Therapie


Wat is Carboxy Therapie? Hoe werkt het?

Carboxy Therapie is een behandeling die wordt ingezet om de huid meer energie te geven en huidproblemen te verminderen of op te lossen. Met Carboxy Therapie kunnen we alle tekenen van huidveroudering zoals; huidverslapping, littekens, wallen, donkere kringen en rimpels verminderen. Het verbetert de doorbloeding van de huid en verhoogt de collageenproductie.

 

Carboxy staat voor kooldioxide (CO2). Dit is een onzichtbaar, geurloos gas. Het zit in de lucht die we inademen en het komt in het menselijk lichaam vrij bij verbrandingsprocessen. De nieuwste toepassing van kooldioxide is een revolutionair CO2 gel masker om de huid jonger te maken door deze van binnenuit van zuurstof te voorzien. Dit effect staat bekend als het Bohr effect. De behandeling kan worden toegepast in combinatie met andere verzorgingen voor een nog beter effect.

 

Een behandeling bestaat uit een unieke CO2 gel en een speciaal vliesmaker waarmee de gel wordt geactiveerd. De gel produceert ontelbare CO2 gas bubbels die op de huid uiteenspatten en het siliconen masker voorkomt dat het gas verdampt en direct de huid in gaat. Het resultaat is een snelle effectieve opname van CO2 diep in de huid, waar het wordt omgezet in energie en zuurstof aantrekt. De gel dringt door tot in de spierlaag, waardoor de spieren van het gezicht worden versterkt en de bloedvaten worden gevoed. De huid ziet er na het eerste gebruik veel helderder, frisser, gladder en elastischer uit.

 

Deze methode is effectief bij het verminderen van blauwe plekken, zwellingen, acne en postacne. Carboxytherapie is absoluut veilig voor de problematische en gevoelige huid, omdat de gel een kalmerende en genezende werking heeft. Het is geschikt voor zowel jonge als ouder wordende huid. Het is ook een geweldig alternatief voor mesotherapie.

Waarom Carboxy Therapie?

Voordelen: 


Voorziet de huid van zuurstof
Zichtbaar resultaat na de eerste behandeling
Geen bijwerkingen⠀
Geen herstelperiode
Een van de beste carboxy producten op de markt
Kan in de zomer worden gebruikt

 

 

Resultaat:


Verbetert het uiterlijk van de huid
Verbetert de huidtextuur en kleur
Verbetert de huidtint en verhoogt de elasticiteit
Rosacea en vasculaire veranderingen vermindert
Versterkt de spieren
Wallen verdwijnen
Rimpels worden gladgestreken

Specifiek voor het gezicht:


Elasticiteit van de huid verbetert
Rimpel correctie
Lichter worden van de huid
Poriënvernauwing
Acne behandeling

Hoeveel behandelingen heb ik nodig?

Hier kan ik helaas geen sluitend antwoord op geven omdat de resultaten afhangen van de startfase van de huid, de thuisverzorging en het doel waarnaar gewerkt wordt. Wel is een kuur sowieso aangeraden. Hoe dit specifiek in elkaar zit, wordt besproken tijdens een consult.

MENU CO2 CARBOXY THERAPIE


AANDACHT

Onderstaande behandelingen kunnen enkel geboekt worden nadat U eerst langs bent geweest voor een huidanalyse.


CO2 CARBOXY THERAPIE

€80 - 60 min.

 

CO2 CARBOXY THERAPIE IN COMBINATIE MET EEN ANDERE BEHANDELING

+ €25 - + 25min.

De combo wordt enkel gedaan op advies van de huidspecialist.