• Ontdek ons Care Body Concept!
  • Kies voor één van onze VIP behandelingen!
  • Opendeurdag Laserontharing op 27 oktober, met cava, kortingen en een leuke winactie!

Body Verzorgingen


Wat is een goede lichaamsverzorging?

Je lichaamshuid verzorgen is zoveel meer dan een hydraterende bodycrème smeren. Met de juiste producten voor jouw unieke huididentiteit beantwoord je heel gericht aan de noden van jouw huid. Je Care Skin Coach analyseert je huid en bespreekt met jou de invloed van je levensstijl op de conditie van je huid. Op basis van je Body ID formuleren jullie samen een haalbare aanpak om probleemzones aan te pakken.

Doeltreffende oplossingen voor elke huid.

Je hoeft niet te blijven zitten met zware benen, cellulite, verslapte huid of vetophopingen in bepaalde zones. Voor elk van die problemen is er een gerichte behandeling met het hoogtechnologische toestel: de ENDO BODY SHAPER. In combinatie met de uiterst werkzame professionele producten dringt de behandeling door tot diep in de huid.

Om snel zichtbaar resultaat te boeken, is de eerste stap voor je lichaamsverzorging een Body Care Kuur. Afhankelijk van je einddoel kies je voor een Advanced- of een High Tech-kuur, waarbij je Care Skin Coach 2 à 3 keer per week de gekozen zones sculpteert. Daarna hou je je resultaten op peil met een Body Care-verzorgingsplan.

Met de Advanced-verzorging behandel je één van vijf zones: de bovenarmen, de buik, de kuiten, de bovenbenen of de heupen en de billen. De High Tech-verzorging pakt vier zones samen aan in één sessie: de buik, bovenbenen, billen en heupen.

Aanpak

  • GERICHTE AANPAK VAN HUIDPROBLEMEN
  • HOOGTECHNOLOGISCH TOESTEL: DE ENDO BODY SHAPER
  • BESTRIJDT CELLULITE, VERSLAPTE HUID, VETOPHOPINGEN EN ZWARE BENEN
  • UITERST WERKZAME PROFESSIONELE PRODUCTEN
  • SNEL ZICHTBAAR RESULTAAT DANKZIJ EEN BODY CARE KUUR

MENU VERZORGINGEN BODY


INTAKE BODY ANALYSE

GRATIS (t.w.v. €45) - 45 min.

Alles begint met een analyse! Met de EF Skin Vision analyseert je Care Skin Coach je lichaamshuid aan de hand van vier parameters. Dehydratatie, schilfers, stevigheid en textuur: deze vier factoren bepalen de unieke identiteit van jouw lichaamshuid, ofwel je Body ID. Aansluitend kan er advies gegeven worden over welke behandeling(skuur) het best bij jou past.


ADVANCED BODY 

€40 - 20 min.

Met de Endo Body Shaper sculpteert de Skin Coach gericht één specifieke zone van je lichaam. Keuze uit je bovenarmen, buik, kuiten, bovenbenen of heupen en billen. 


HIGH TECH BODY

€70 - 35 min.

Met de Endo Body Shaper pakt je Skin Coach vier zones aan in één sessie: de buik, bovenbenen, billen en heupen. (=de rijbroek/bermuda zone)


KUURBEHANDELINGEN

Samen met je Care Skin Coach je skingoals bepaald? Dan kan je starten met een Body Care Kuur. Gecombineerd met de verzorgingsproducten voor thuis krijg je met de behandelingen in je Care Beauty Center een figuurcorrigerende oplossing voor elk probleem. Wanneer je voor een High Tech kuur kiest maar graag nog een extra zone (bv armen) toevoegt komt dit op 20 euro extra per sessie.